Tarih: 06.08.2022 15:02

MÜDÜR ATEŞ’TEN MANŞET’E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.  Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk tarafından karşılanan Ateş, hem ilçede devam eden yaz spor kursları hakkında bilgi verdi hem de gazetemizin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gazipaşa sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

“YOĞUN BİR DÖNEM GEÇİRİYORUZ”

Gazipaşa’da bu yaz yoğun bir kurs dönemi geçirdiklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ateş, kurs kayıtlarının halen devam ettiğini, dileyen herkesin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne gelerek istediği kursa kayıt yaptırabileceğini söyledi. Özellikle ilçe halkının yüzme kursuna büyük bir ilgi gösterdiğine dikkat çeken Ateş, “Yüzme bilmeyen kalmayacak’ sloganıyla açtığımız kurslarımıza çocuklarımız büyük ilgi gösterdi. Yüzme kursumuz halen devam ediyor. Yeni kayıt da alıyoruz. Kursumuza katılmak ve yüzme öğrenmek isteyen herkesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne davet ediyoruz” dedi.

14 BRANŞTA TOPLAMDA 32 KURS AÇTIK

Diğer branşlarda devam eden kurslarında yoğun ilgi gördüğüne değinen Ateş, “Gazipaşa’da 7’den 70’e her bireye spor yapma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu vesileyle öğrencilerimiz için yaz spor kursları kapsamında 14 branşta toplamda 32 kurs açtık. Kurslarımızın hepsi dolu dizgin devam ediyor. Bütün kurslarımıza katılım çok iyi. Ben bu vesileyle sizlere ve gazete personellerinize teşekkür ediyorum. Yaptığınız haberlerle kurslarımızın duyurusunu yapıp, kurslarımızı tanıttınız” diye konuştu.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kursların açılmasında ve devamında destek veren herkese teşekkür eden Ateş, “Spora ve gençlere her zaman önem veren Sayın ilçe Kaymakamımız Orhan Altun başta olmak üzere, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde görevli antrenör ve personellerimize, kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve onların en büyük destekçisi olan velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yine tekrarlıyorum; spor yapmak isteyen herkesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze bekliyorum” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —