MÜDDÜR GÜL'ÜN 23 NİSAN MESAJI

MÜDDÜR GÜL

GAZİPAŞA İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gül, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. ‘Hâkimiyet kayıtsız, şartsız milletindir.’ ilkesiyle taçlanan bu kutlu günde göğsümüz, mukaddes vatanımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza duyduğumuz inanç ve güvenle kabarıyor.


“EN KALBİ DUYGULARLA KUTLUYORUM”
Gelecekte dünyamız için atacakları adımların bizimkilerden çok daha büyük olacağına inandığım evlatlarımızın ufuklarını genişletmek yolunda kararlılıkla çalışıyoruz. Bu uğurda en büyük fedakârlıkları yapmaktan çekinmemiş, başta cumhuriyetimizin kurucusu ve TBMM’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nı sevk ve idare eden birinci Meclis’teki vekillerimiz ve tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Bugüne anlam katan geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularla kutluyorum”  >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: MÜDDÜR ' NİSAN MESAJI