MR’DAN ‘ÇIT’ YOK!

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’ın, MR cihazıyla ilgili tüm işlemlerin Temmuz’un son haftası biteceğini söylemesinin ardından hala hastaneye kazandırılmayan MR cihazıyla ilgili vatandaşın tepkileri sürüyor.

SAĞLIK 4.08.2023 12:53:00 0
MR’DAN ‘ÇIT’ YOK!

GAZİPAŞA Manşet Gazetesi olarak daha önce defalarca manşete taşıdığımız “MR Neden Kurulmadı?” başlıklı haberlerimize 21 Haziran 2023 tarihinde AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’dan yanıt gelmiş, Doğan MR cihazıyla ilgili tüm işlemlerin Temmuz’un son haftası biteceğini dile getirmişti.

 

TEMMUZ BİTTİ MR HALA KURULMADI

 

Başkan Doğan yaptığı basın açıklamasında Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kurulması planlanan MR cihazıyla ilgili “Verilen sözlerin arkasındayız ve sonuna kadar takipçisiyiz. Bakanımız verdiği sözlerin her birini birebir takip ediyor. Biz de takipteyiz. Sadece bazı prosedürler gereği ufak tefek bir gecikme oldu. Ama vatandaşımız şunu bilsin ki Bakanımız bugüne kadar Gazipaşa’ya, Antalya’ya verdiği her sözü yerine getirmiştir, bundan sonra da getirecektir. Biz de olayın takipçisiyiz. Hastanemize MR Görüntüleme ve Raporlama Hizmet Alım Talebi bakanlıkça uygun görülmüştür. İl müdürlüğümüz yapılan görüşmeler sonucu hastanemize alım yetki devri verilmesi planlanmıştır. Temmuz ayının ilk 10 günü içinde ihale yapılacak ve ikinci 10 günü içinde sözleşmesi yapılacaktır. Temmuz ayının son günlerinde ise hizmet yerine getirilecektir.” İfadelerini kullanmıştı.

Doğan’ın açıklamasının üzerinden 1 buçuk ay geçmesine rağmen hala ilçeye kazandırılamayan MR (Manyetik Rezonans) cihazıyla ilgili vatandaşın tepkileri sürüyor. >Geylani TOPALOĞLU


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27