MR TEMMUZ’DA GELİYOR

DÜN manşete taşıdığımız “MR Neden Kurulmadı?” başlıklı haberimize Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’dan yanıt geldi. Doğan, MR cihazıyla ilgili tüm işlemlerin Temmuz’un son haftası biteceğini söyledi.

GÜNDEM 22.06.2023 14:43:00 0
MR TEMMUZ’DA GELİYOR

Gazipaşa Manşet Gazetesi’nin 20.06.2023 tarihli “MR Neden Kurulmadı? başlıklı manşet haberine Gazipaşa Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan’dan yanıt geldi. Başkan Doğan yaptığı basın açıklamasında Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kurulması planlanan MR cihazıyla ilgili “Verilen sözlerin arkasındayız ve sonuna kadar takipçisiyiz.” dedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ”

Doğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;“Bakanımız verdiği sözlerin her birini birebir takip ediyor. Biz de takipteyiz. Sadece bazı prosedürler gereği ufak tefek bir gecikme oldu. Ama vatandaşımız şunu bilsin ki Bakanımız bugüne kadar Gazipaşa’ya, Antalya’ya verdiği her sözü yerine getirmiştir, bundan sonra da getirecektir. Biz de olayın takipçisiyiz. Hastanemize MR Görüntüleme ve Raporlama Hizmet Alım Talebi bakanlıkça uygun görülmüştür. İl müdürlüğümüz yapılan görüşmeler sonucu hastanemize alım yetki devri verilmesi planlanmıştır. Temmuz ayının ilk 10 günü içinde ihale yapılacak ve ikinci 10 günü içinde sözleşmesi yapılacaktır. Temmuz ayının son günlerinde ise hizmet yerine getirilecektir.” 

“MÜJDELER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Sadece MR ile ilgili değil Gazipaşa’yı ilgilendiren her konuda çalışmaların sürdüğünü dile getiren İlçe Başkanı Ali Doğan, “Balıkçı barınağı, dere genişletme çalışmaları, iskele yapımı ve verici ile ilgili konular da Ulaştırma Bölge Müdürü ile yaptığımız çalışmalar neticesinde devam ediyor. İnşallah daha büyük hizmetlerle milletimize müjdeler vermeye devam edeceğiz” dedi.>Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: TEMMUZ’ GELİYOR