Tarih: 04.10.2023 03:04

MR HİZMETE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı ve önceki dönem Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, geçtiğimiz ay Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne getirilen MR cihazının deneme ve test çekimlerinin ardından artık vatandaşın hizmetine açıldığını duyurdu.

 

2024 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olması beklenen önceki dönem Gazipaşa Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Manyetik Rezonans (MR) ünitesinin Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne geçtiğimiz ay bir tırla getirildiğinin müjdesini vermişti. Gazipaşa Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan MR cihazı ile ilgili ünitenin kurulacağı alan belirlenmiş, kurulum yapılacak yerin betonları kırılarak cihaza yer açılmış ve MR’ın gelmesinin ardından ise kurulum çalışmaları tamamlanarak deneme ve test çekimlerine başlanmıştı.

 

“HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

Yaklaşık 1 ay süren deneme ve test çekimlerinin ardından MR cihazının artık vatandaşların hizmetine açıldığını duyuran Ali Doğan, uzun uğraşlar sonucu verdiği mücadelenin nihayet gururu ve mutluluğu içinde olduğunu belirtti. Verdiği sözlerin sonuna kadar takipçisi olduğunu dile getiren Doğan, şöyle devam etti: “Bazı prosedürler gereği ufak tefek gecikmeler olsa da Gazipaşa’ya verdiğimiz sözü tuttuk. Hastanemize MR Görüntüleme ve Raporlama Hizmet Alım Talebi bakanlıkça uygun görülmüştü. İl müdürlüğümüz ile yapılan görüşmeler sonucu hastanemize alım yetki devri verilmesi planlanmıştı. Temmuz’da ihalesi yapıldı ve ardından da sözleşmesi yapıldı. Çok şükür MR artık hastanemize geldi ve cihazın kurulumu yapıldı. Deneme ve test çekimlerinin ardından ise artık vatandaşın hizmetine açıldı.

 

ÇAVUŞOĞLU’NA TEŞEKKÜR 

Başta Önceki Dönem Dışişleri Bakanımız, AK Parti Antalya Milletvekilimiz ve NATO Parlamenter Asamblesi (PA) Türk Delegasyonu Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, İl Sağlık Müdürümüz Oğuz Karahan’a, Antalya milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —