MOTOSİKLETLER KALDIRIMLARI OTOPARK YAPTI!

GAZİPAŞA’DA kaldırımlara park edilen motosikletler, kaldırımı kullanmak isteyen vatandaşları sor durumda bırakıyor. Çözülmeyen otopark sorununa değinen vatandaşlar “Motosikletler kaldırımı otopark yapmış” eleştirisinde bulundular.

GÜNDEM 9.04.2024 12:47:00 0
MOTOSİKLETLER KALDIRIMLARI OTOPARK YAPTI!

Ramazan Bayramı alışverişi nedeniyle çarşı merkezinde yoğunluk oluşturan vatandaşlar, yine otopark sorunu yüzünden araçlarını park etmekte güçlük çekti. Otopark sıkıntısının hat safhaya ulaştığı ilçede, motosikletlerini park edecek yer bulamayan sürücüler ise bilinçsizce kaldırımları işgal ederek motosikletlerini vatandaşlara ait olan kaldırımlara park ediyor. Bu durumda vatandaşlar, kaldırımları rahat bir şekilde kullanamıyor. Yaşananlara tepki gösteren vatandaşlar; “Motosikletler kaldırımı otopark yapmış” diyerek otopark sorunun bir an önce çözülmesi ve kaldırımların işgallerden kurtulması gerektiğinin altını çizdiler. Vatandaşlar, özellikle çarşı merkezi olması nedeniyle İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde yoğunlaşan motosikletlerin kaldırımları işgaline çözüm bekliyor.


“KALDIRIMDA YÜRÜYEMEZ OLDUK”
Kaldırım işgallerine tepkilerini dile getiren vatandaşlar; “Ramazan Bayramı geldi ve özellikle bu özel günlerde daha iyi anlıyoruz ki ilçemizde en önce çözülmesi gereken sorunlardan birisi otopark sorunu. Çarşı merkezimiz diğer günlere kıyasla özel günlerde araç topluluğundan sıkıntıya giriyor çünkü nüfusumuz artıyor ve normal olarak araç sayımız da artıyor. Artık yetkililerin bu duruma acilen atarak sorunu çözmesi gerekiyor çünkü biz yayalar olarak kaldırımlara park edilen araçlar yüzünden çok zorluk çekiyoruz ve kaldırımda yürüyemez olduk. Artık sesimize kulak verilsin ve kaldırımlar araçlardan kurtulsun” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ