MOTOSİKLET DENETİMLERİNE YOĞUNLUK VERİLDİ

GAZİPAŞA İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, motosiklet sürücülerine yönelik şikâyetlerin artması üzerine motosiklet sürücülerine yönelik denetimlere yoğunluk verdi.

ASAYİŞ 4.07.2024 09:46:00 0
MOTOSİKLET DENETİMLERİNE YOĞUNLUK VERİLDİ

Gazipaşa’da yapılan denetimlere ve yazılan cezalara rağmen kural ihlallerine devam eden motosiklet sürücüleri, kendi ve diğer vatandaşların hayatlarını tehlikeye atıyor. Vatandaşların şikâyetlerinin artması üzerine motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerine yoğunluk veren Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, yaya geçitlerinin bulunduğu noktalar başta olmak üzere, ilçenin farklı noktalarında denetim gerçekleştirdi. 


MOTOSİKLET KULLANICILARINI UYARDILAR
Yapılan denetimlerde; yaya geçidini kullanarak trafik akışını bozan ve yayaların can güvenliğini hiçe sayan, kask takmadan seyir halinde devam eden, aşırı hız ve çeşitli kural ihlali yaparak kendi canları dâhil olmak üzere trafiği tehlikeye atan motosiklet sürücülerine gerekli idari para cezası uygulandı. Ekipler, yaptıkları denetimlerde durdukları motosiklet sürücülerine yaya geçitlerini kullanmamaları, kask takmaları ve hız kurallarına uymaları gibi çeşitli konularda uyarılarda bulundular. >Aysel YILDIZ