Tarih: 04.08.2023 12:42

MOLA YERİ VE ÇAY KENARI ÇÖPLÜK GİBİ

Facebook Twitter Linked-in

GAZİPAŞA’NIN Göçük Mahallesi’ndeki otobüs durağı ve durağın yanında yer alan uzun yol şoförlerinin dinlenme alanı, kirli görüntüsüyle tepki çekiyor. Durağın neredeyse her yerinde çöp olduğunu söyleyen çevredeki vatandaşlar, yolculuk yapan vatandaşların mola verdiği alana çöp kutusu konulmasını istiyor. Çöp kutusu için daha önce defalarca belediyeye başvuran vatandaşlar, isteklerinin göz ardı edildiğini söyleyerek sitem etti. 

 

“ÇÖP KUTUSU ŞART OLDU”

 

Mola verilen alanda ve durağın çevresinde biriken çöpler yüzünden isyan eden vatandaşlar; “İnsanlar burada dinlenmek için mola veriyor ancak çöp atacakları bir çöp kutusu bile yok. Daha önce defalarca Gazipaşa Belediyesi’ne çöp kutusu isteğimizi ilettik ve çöp birikintilerinin oluşturduğu kötü görüntüler hakkında şikâyette bulunduk. Ancak hiçbir şekilde olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadı. En azından bir çöp kutusu getirseler ortalık bu şekilde çöp birikintileriyle dolmaz, çöp kutusu şart oldu” ifadelerini kullandılar. 

 

“ÇÖPLER ÇAY KENARINA KADAR İNİYOR”

 

Çöplerden oldukça şikayet eden vatandaşlar; “Çöpler sadece durağın olduğu ve dinlenme alanı olan ağaçların altında birikmekle kalmayıp çay kenarına da inmeye başladı. Bu görüntüler çevremize yakışmıyor. Artık sesimizin duyulmasını ve yetkililerin alana çöp kutusu koymalarını istiyoruz. Sadece görüntü için değil sağlığımız için de çöpler tehlike saçıyor. Yetkililer artık sesimizi duysun” diyerek tepkilerini dile getirdiler. >Geylani TOPALOĞLU

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —