MODİFİYE FESTİVALİ'NİN GELİRİ ARYA'YA BAĞIŞLANACAK

GELİRİ SMA Tip-1 hastası Arya bebeğe bağışlanacak olan 4.Modifiye Festivali, 23 Haziran (yarın) Pazar günü Pazarcı Mahallesi Hacı Musa Çayı Caddesi’nde saat 9.30’da başlayacak.

GÜNDEM 22.06.2024 11:35:00 0
MODİFİYE FESTİVALİ

Her yıl geleneksel olarak Alanya’da düzenlenen Modifiye Festivali, bu yıl SMA Tip-1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası katkı sağlamak amacıyla Gazipaşa’da gerçekleştirilecek. Bu yıl 4.’sü düzenlenecek festival, Gazipaşalı Nurcan-Ali Hamza Öztürk çiftinin 28 aylık kızları Arya Öztürk’ün kalıtsal kas hastalığı olan kızlarının mücadelesine destek olmak amacıyla Pazarcı Mahallesi Hacı Musa Çayı Caddesi’nde yapılacak. “Alanya Garage” tarafından düzenlenecek 4. Modifiye Festivali, 23 Haziran (yarın) Pazar günü saat 9.30 başlayıp, 17.30’a kadar devam edecek. 
 

ARAÇ GİRİŞİ 250, MOTOSİKLET GİRİŞİ 150 TL
Farklı şehirden yaklaşık 400 özel modifiyeli araç ve motosikletin katılacağı festivalde yaya girişi ücretsiz olacak. Araç girişinin 250, motosiklet girişinin ise 150 TL olarak belirlendiği festivalde modifiye tutkunları bir araya gelecek. Yağmur Sound, Cüneyt Durkut, Umut Ziyan, Sadık Şahin, DJ Bensu Şahin ve Eray Ersan’ın da konuk olacağı festivalden elde edilen tüm gelir ise Arya bebeğin bağış kampanyasına aktarılacak. >Vildan RENDE