MOBİL KUAFÖR TIR’I ANTALYA’NIN HER YERİNDE

GAZİPAŞA şehir merkezi ile kırsal mahalleler ve yaylalarda vatandaşlara kuaför hizmeti veren Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Kuaför TIR’ı, 19 ilçede vatandaşlara ücretsiz saç kesimi ve kişisel bakım hizmetleri sunuyor.

GÜNDEM 13.08.2024 10:10:00 0
MOBİL KUAFÖR TIR’I ANTALYA’NIN HER YERİNDE

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mobil Kuaför TIR’ı, Antalya’nın doğudan batıya 19 ilçesinde hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor. Özellikle mahallelerinde berber veya kadın kuaförü olmayan noktalarda hizmet veren Mobil Kuaför TIR’ı, ücretsiz saç kesimi ve kişisel bakım hizmeti veriyor. Mobil Kuaför TIR’ı, gittiği her noktada vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 


2 BİN 321 VATANDAŞA HİZMET VERDİ
Yaz aylarıyla birlikte Antalya’nın yüksek kesimlerine ve yaylalara çıkan vatandaşlara hizmet veren Mobil Kuaför TIR’ı, vatandaşlardan büyük beğeni topluyor. Gazipaşa şehir merkezi ile kırsal mahalleler ve yaylalarda vatandaşlara kuaför hizmeti veren Mobil Kuaför TIR’ı, Gazipaşa’nın ardından yönünü diğer ilçelere çevirdi. Manavgat’ta 346, Alanya’da 286, Akseki’de 172, Gündoğmuş’ta74,  İbradı’da 72 vatandaşın saç kesimini gerçekleştirdi. Mobil Kuaför TIR’ından Finike’de 312, Kemer’de 38, Konyaaltı’nda 203, Korkuteli 135, Kumluca’da 125, Elmalı’da 228, Demre 180 ve Kaş’ta 150 vatandaşta hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Mobil Kuaför TIR’ından toplamda 2 bin 321 vatandaşın saç kesimi ve kişisel bakım hizmetlerinden faydalandı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: MOBİL KUAFÖR ANTALYA’ YERİNDE