MİTİNG VE GÖSTERİ ALANLARI BELİRLENDİ

GAZİPAŞA’DA 2023 yılı içerisinde yapılacak, açık hava toplantısı (miting) ve gösteri yürüyüşleri ile afiş, pankart ve ilan asılacak yerler belirlendi.

GÜNDEM 7.02.2023 11:27:00 0
MİTİNG VE GÖSTERİ ALANLARI BELİRLENDİ

Gazipaşa’da, 2023 yılı içerisinde yapılacak miting ve gösteri yürüyüşleri ile afiş, pankart ve ilan asılacak yerler belli oldu. Gazipaşa Kaymakamlığından yapılan duyuruya göre, Cumhuriyet Meydanı, Gazipaşa Adliyesi’nin yanında bulunan boş alan ve Atatürk Parkı arkasında yer alan boş alanın miting alanı olduğu açıklandı. Gazipaşa Minibüs Durağı’nın yanındaki eski sanayi alanı, Gazipaşa Toptancı Hali kavşağı, Şehit Süleyman Gür Bulvarı üzerindeki Şehit Süleyman Gür heykelinin bulunduğu alan ise toplanma alanı, Selinus Sahili’ndeki Halk Büfe ve çevresi alternatif toplanma ve miting alanı olarak belirlendi.


GÖSTERİ YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK YERLER


Gazipaşa Kaymakamlığından yapılan duyuruda; Cumhuriyet Meydanı’ndan Rasih Kaplan Caddesi üzerinden Gazipaşa Toptancı Hali’ne kadar olan yol, Cumhuriyet Meydanı-Rasih Kaplan Caddesi- Mehmet Oğuz Bulvarı-Süleyman Gür Bulvarı gösteri yürüyüşü yapılacak yollar olarak belirlendi. 
Uğur Mumcu Caddesi (Denizyolu), İnönü Caddesi üzerinden Atatürk Parkı’na giden tali yol ise alternatif gösteri yürüyüşü yapılacak yollar arasında gösterildi. 


AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER


D400 Karayolu’ndan Cumhuriyet Meydanı’na çıkan yol, Selinus Sahil yolu, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi, Hastane Caddesi, Gazi Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi, Fahri Leylek Caddesi, Aydın Mahallesi Gökçein Caddesi, İstiklal Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi, Belediye arkasında bulunan Atatürk Caddesi, İnönü Caddesi, Yeni Mahalle Kaşlar Caddesi ve Yeni Mahalle Rıza Büyükakça Caddesi, afiş ve pankart asma yerleri olarak belirlendi.