Tarih: 19.03.2024 09:53

MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gazipaşa Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen projelerin toplu açılışını gerçekleştirmek için Gazipaşa’ya geldi. Özel ve kurmaylarının katılımıyla Gazipaşa Tropikal Park’ta gerçekleşen açılış töreni, coşkulu ve kabalık bir mitinge dönüştü.


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gazipaşa Belediyesi tarafından 5 yıl içerisinde hayata geçirilen projelerin toplu açılış töreni için Gazipaşa’ya geldi. Başkan Özel’in katılımıyla dün saat 12.00’de Gazipaşa Tropikal Park’ta gerçekleşen açılış töreni, miting havasında gerçekleşti. “Gazipaşa’nın; millet, bayrak ve Atatürk sevgisi olan güzel insanları” sözleriyle Gazipaşa halkını selamlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Gazipaşalıları ben biliyorum, onların içindeki memleket sevgisini biliyorum. Onlar Gazipaşa’nın anahtarını hizmet eden Mehmet Ali Başkan’dan alıp da rantçılara asla vermezler, buna asla izin vermezler” dedi. 


ÖZEL: BELEDİYENİN BİR KURUŞ BORCU KALMADI
“Hangi partiden olursa olsun herkese gönlünü ve kapısını açan Mehmet Ali Yılmaz başkanımız var” diyerek sözlerini sürdüren Özel, “Şu anda belediyenin bir kuruş borcu kalmadı. Bakın 53 mahalleye de yatırımlar yapıldı. Mehmet Ali başkanım ve Muhittin başkanım hep beraber el ele verecekler ve Gazipaşa’ya bugüne kadar olduğu gibi, çok daha fazla hizmeti verecekler. Sizden isteğimiz sandığa tam kadro gidelim. Diyelim ki,  geçmişte başka partilere oy verenlere de gelin diyelim. Kol kola girelim, sandığa varalım. Bu çalışkan, dürüst, namuslu belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a oyumuzu kullanalım” ifadelerini kullandı: 
 

“YÜZDE 60’A YAKIN OY BEKLİYORUM”
Gazipaşa’da, yüzde 60’a yakın oy beklentisi olduğunu dile getiren Özel, “Ben bu seçimlerde Gazipaşa’da 2 oydan birinden daha fazlasını, yüzde 60’a yakın oy bekliyorum, sizlerden rekor bekliyorum. Uygun görürseniz bundan sonra size hemşehrilerim diyeceğim. Gazipaşa’ya daha çok hizmet için, temiz bir yönetim için Mehmet Ali Yılmaz başkanıma 31 Mart’ta sahip çıkalım. Mehmet Ali Yılmaz kazanırsa tüm Gazipaşa kazanacak. Hepinize güveniyorum. Yaşasın Gazipaşa!” değerlendirmesinde bulundu. 
 

YILMAZ: HİZMETLERİMİZ GAZİPAŞA’MIZA HAYIRLI OLSUN
Gazipaşa Belediyesi’nin 5 yıllık çalışmalarını, toplu açılış törenine katılan kalabalığa anlatan Yılmaz, “Şu anda bulunduğumuz bölgeye, içinde tropikal meyve ağaçlarının, yürüyüş ve spor alanlarının, oyun parklarının yer aldığı, çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerimizin yeni yaşam alanı olacak, Türkiye’nin ilk Tropikal Parkını kazandırdık. Sahillerimizde uygun fiyatlarıyla halkımıza hizmet veren Halk Büfelerimizi açtık. Tüm mahallelerimizde 310 km asfalt yol yaptık. 108.000 m2 yeşil alan kazandırdığımız ilçemize, sokak hayvanları rehabilitasyon merkezimizi açtık. Sokaktaki dostlarımıza destek olduk. Bugün burada belediyemiz çalışanları ve kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin açılışını yapıyoruz. Gazipaşa’mıza hayırlı olsun” dedi. 


BÖCEK: GAZİPAŞA’YA 925 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTIK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Gazipaşa Belediyesinin toplu açılış törenine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, 5 yılda Gazipaşa’ya 925 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi. Böcek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın toplu açılış törenine katıldı. Yoğun ilgi ve coşkunun olduğu törende halka seslenen Başkan Böcek, Gazipaşa’ya A’dan Z’ye her alanda yatırım yaptıklarını belirterek, “5 yılda Gazipaşa’ya 925 milyon TL yatırım yaptık. Çok güzel bir kültür merkezi tamamladık ve bütün etkinliklerimizi orada yapıyoruz. 5 yıllık süreçte Antalya’mızda 5 yılda hiç yapılmayan şeyleri yaptık. Demek ki iktidarı muhalefeti fark etmiyor yeter ki milletin parasını millete harcayın” dedi.
 

PROJELERİN AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER
Konuşmaların ardından 5 yılda yapılan projelerin açılış töreni gerçekleşti. Başkan Özel’le birlikte sahneye çıkan heyet, projelerin açılış kurdelesini birlikte kesti. 
Açılış törenine; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Deniz Demiröz, CHP Parti Meclis Üyeleri Şengül Yeşildal, Ali Abbas Ertürk,  Uğurcan İrak, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekilleri Mustafa Erdem, Cavit Arı, Sururi Çorabatır, Aliye Coşar, CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Göktepe Belediye Başkanı Mustafa Doğan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Akseki Belediye Başkan Adayı İlkay Akçay, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, CHP il ve ilçe yöneticileri ve binlerce Gazipaşalı vatandaş katıldı. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —