MİTİNG FİYASKOSU!

MİTİNG FİYASKOSU!

.

GAZİPAŞA’DA, Cumhur İttifakı belediye başkanı adayları Tütüncü ve Aksoy’un mitingi, deyim yerindeyse fiyaskoyla sonuçlandı. Cumhuriyet Meydanı’nı doldurma hedefiyle gerçekleşen mitingde, 3 TIR, 2 kamyon, 2 vinç ve 7 dolmuşla daraltılan meydanın yarıdan fazlası boş kaldı. Yapay zeka programlarından yararlanılarak yapılan sayımda, mitinge bin ila bin 200 civarında vatandaşın katıldığı belirlendi.


Yarın yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’ne gövde gösterisi yapma hedefiyle katılmayı hedefleyen Cumhur İttifakı, “Gazipaşa Hepimizin” sloganıyla düzenlediği mitingde umduğunu bulamadı. Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hakan Tütüncü ve Gazipaşa Adayı Mustafa Aksoy ile birlikte, AK Parti MKYK Üyeleri Menderes Türel ve Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AK Parti ve MHP’nin ilçe başkanları ile parti yöneticileri ve meclis üyesi adaylarının katılımıyla düzenlenen miting dün saat 11.00’de başladı. 


MEYDAN ARAÇLARLA DARALTILDI
Cumhur İttifakı tarafından, Gazipaşa’da gövde gösterisi yapma hedefiyle gerçekleşen mitingde, 3 TIR, 2 kamyon, 2 vinç ve 7 dolmuşla Cumhuriyet Meydanı sağlı ve sollu şekilde olmak üzere daraltıldı. Meydanı daraltarak gelen kişilerin sayısını fazla gösterme düşüncesi, mitinge katılan kişi sayısının az olması nedeniyle gerçekleşmedi. Yapay zeka programlarından yararlanılarak yapılan sayımda, mitinge bin ila bin 200 civarında vatandaşın katıldığı belirlendi. Mitinge katılımın az olduğunu, drone ile havadan çekilen görüntüler de kanıtladı. Cumhur İttifakı tarafından “Gazipaşa Hepimizin” sloganıyla düzenlenen mitinge; partililerin yanı sıra devlet kurumlarında görevli memur ve sözleşmeli personeller ilgi gösterdi.  
 

EN GÜZEL HİZMETLERİ GETİRECEĞİZ
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’yı ihmal ettiğini dile getiren Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hakan Tütüncü, “Biz el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, en güzel hizmetleri Gazipaşa’mıza getireceğiz. Verdiğimiz her bir sözü en güzel şekilde yerine getireceğiz. Biz hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için geceyi gündüze katarak çalışırız. Hemşehrilerimizin vermiş olduğu her bir oy helal ettirilmesi gereken bir emanettir. Bugüne kadar en büyük referansımız arkamızda bıraktığımız 15 yıllık Kepez yolculuğumudur. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sizlere kaymak gibi yolları, en güzel hizmetleri getirmek boynumuzun borcu olsun. En güzel alt yapıları yapmak boynumuzun borcudur” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: MİTİNG FİYASKOSU!