MİNİKLERDEN MEZUNİYET GÖSTERİSİ

ABB Gazipaşa Kreşi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde mezun olan öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Gösteri sonunda ise minik öğrencilere diplomaları takdim edildi.

GÜNDEM 6.06.2024 10:23:00 0
MİNİKLERDEN MEZUNİYET GÖSTERİSİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi (ABB) Gazipaşa Kreşi tarafından, ABB Gazipaşa Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. 2023- 2024 Eğitim-Öğretim yılında kreşe giderek bir yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler kreşi bitirerek anasınıfına geçmeye hak kazandı. Düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte hazırlamış oldukları çeşitli gösterileri, salonda bulunan seyircilere sundular. Özenle hazırlanan gösteriler, mezuniyet törenine katılan aileler ve davetliler tarafından büyük beğeni aldı. Sunulan gösterilerin ardından ise kreşten mezun olan öğrencilere diplomaları takdim edildi. Diplomalarını alan minik öğrenciler, anasınıfına geçmeye hak kazandı. 


Kreş Müdürü Şafak Metin, kreşten mezun olan öğrencileri tek tek tebrik ederek ilerde sorumluluk duygusu gelişmiş ve topluma faydalı bireyler olarak hayatlarına devam etmeleri temennisinde bulundu. Metin, öğrencilerin ailelerine de çocuklarına olan ilgi ve şefkatlerinden dolayı şükranlarını sunduğunu dile getirdi. >Aysel YILDIZ