MİNİKLERDEN JANDARMAYA ZİYARET

.

ASAYİŞ 5.01.2024 11:49:00 0
MİNİKLERDEN JANDARMAYA ZİYARET

GAZİPAŞA’DA, Yelda Kahvecioğlu 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencileri, İlçe Müftüsü Fahri Başar birlikte Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Öğrenciler, kendi yaptıkları ve üzerinde Türk Bayrağı ile “Şehitler Ölmez-Vatan Bölünmez” yazılarının bulunduğu resimleri jandarma personeline hediye etti. 


Gazipaşa’da, Yelda Kahvecioğlu 4-6 yaş Kuran Kursu öğrencileri ve Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar, Geçtiğimiz haftalarda şehit olan 12 askerimiz adına dua etmek ve taziye ziyaretinde bulunmak için Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Müftü Başar ve minik öğrenciler, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Akif Çolak tarafından karşılandı. Şehitlerimiz için dua eden minik öğrenciler, jandarma personelleriyle birlikte zaman geçirdi. Üsteğmen Çolak ise, miniklere mesleğini tanıttı. Ziyarette, Çolak’ın yaptığı meslek tanıtımı, minikler tarafından heyecan ve merakla dinlendi. 


Öğrenciler, kendi yaptıkları ve üzerinde Türk Bayrağı ile “Şehitler Ölmez-Vatan Bölünmez” yazılarının bulunduğu resimleri, jandarma personeline hediye etti. Müftü Başar ise, İlçe Jandarma Komutanı Çolak’a şanlı bayrağımızı hediye ederek, görevlerinde başarı diledi. 


“ŞEHİTLERİMİZ VE TÜM ASKERLERİMİZ İÇİN DUA ETTİK”
Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında konuşan İlçe Müftüsü Fahri Başar; “Kısa süre vatanımız bayrağımız uğruna şehit olan askerlerimiz için karakol komutanımıza taziye ziyaretinde bulunduk. Ziyaret esnasında Yelda Kahvecioğlu 4-6 yaş Kuran Kursumuzda bulunan öğrencilerimiz de taziye ziyaretine iştirak ettiler. Şehitlerimiz için ve tüm askerlerimiz için dua ettik. Ayrıca minik öğrencilerimiz askerlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Ziyaretimiz esnasında çocuklarımızla ilgilenen ve yavrularımıza askerlik mesleğini sevdiren Komutanımız Mehmet Akif Çolak ve görevli personelimize ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.


Ziyaretin sonunda İlçe Müftüsü Fahri Başar, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akif Çolak’a ve görev yapan jandarma personellerine görevlerinde başarı temennisinde bulundu. İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akif Çolak ise ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftüsü Fahri Başar’a ve Yelda Kahvecioğlu 4-6 Yaş Kuran Kursu görevlileri ile öğrencilere teşekkür etti. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: MİNİKLERDEN JANDARMAYA ZİYARET