MİNİKLER OKULA BAŞLADI

GAZİPAŞA’DA 2023-2024 Eğitim ve Öğretim döneminde ilkokul 1.sınıf ve anaokulu öğrencileri bu hafta ders başı yaptı. Minik öğrenciler bir hafta boyunca oryantasyon eğitimi alacak.

EĞİTİM 7.09.2023 19:43:00 0
MİNİKLER OKULA BAŞLADI

3 aylık yaz tatilinin tamamlanmasına bir hafta kaldı. 11 Eylül’de başlayacak olan 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı öncesi bu yıl 1. Sınıfa başlayacak olan öğrenciler bir hafta erken okula başladı. Bir haftalık oryantasyon eğitimi alacak olan anaokulu ve 1. sınıf öğrencileri bu dönemde hem yeni okullarına alışacaklar hem de yeni eğitim öğretim yılına hazırlanacaklar.

 

“DAHA KOLAY ADAPTE OLUYORLAR”

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, “Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerimiz için eğitim öğretim yılı başladı. Bu 1 hafta içinde belirli saatlerde okula gelecek olan öğrencilerimiz hem yeni okullarına ve öğretmenlerine alışma sürecinden geçecekler hem de bir dönem boyunca okulda alacakları eğitim konusunda bilgi alacaklar. Bu oryantasyon eğitimi hem öğrencilerimiz için hem öğretmenlerimiz ve velilerimiz için oldukça faydalı oluyor. Öğrencilerimiz 11 Eylül’de hazır bir şekilde yeni eğitim öğretim yılına başlamış olacaklar” dedi.

 

ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Şube Müdürü Bilal Dal, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında göreve yeni başlayan öğretmenlere de çiçek takdim ederek, bu yıl yeni okula başlayacak olan minik öğrencilere ve ailelerine başarılı bir yıl temenni edip, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: MİNİKLER OKULA BAŞLADI