MİNİKLER ‘KİTAP FUARI’NDA

AHMET Tuncer İlköğretim Okulu 2 A sınıfı öğrencileri, Cumhuriyetin 100. Yılı ve 29 Ekim etkinlikleri kapsamında MTAL Kapalı Spor Salonu’nda açılan ‘Kitap Fuarı’nı ziyaret ettiler.

GÜNDEM 27.10.2023 15:08:00 0
MİNİKLER ‘KİTAP FUARI’NDA

Türkiye Cumhuriyetin 100. Yılı ve 29 Ekim etkinlikleri kapsamında Gazipaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Kapalı Spor Salonu’nda geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan kitap fuarın ziyaretçileri bu kez minikler oldu. Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu 2 A sınıfı öğrencileri öğretmenleri İhsan Bilici koordinatörlüğünde Kitap Fuarı’na ziyaret gerçekleştirdiler. 

 

HARÇLIKLARIYLA KİTAP SATIN ALDILAR

Kitap okumanın önemini vurgulamak ve okuma alışkanlığını teşvik etmek amacıyla yapılan ziyarette minik öğrenciler, bir süredir biriktirdikleri harçlıkları ile kitap satın aldılar. Fuarda kitap stantlarını da gezen öğrenciler, ardından toplu fotoğraf çektirdiler.

 

“OKUMA ALIŞKANLIĞI AŞILAMAK İSTİYORUZ”

Ahmet Tuncer İlköğretim Okulu 2 A Sınıf Öğretmeni İhsan Bilici, fuara yapılan gezi ile ilgili “Öğrencilerimiz hem Türkiye Cumhuriyetin 100. Yılı ve 29 Ekim etkinliklerine şahit olması hem de kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmesine katkı sağlamak için MTAL Kapalı Spor Salonu’nda açılan ‘Kitap Fuarı’na mini bir gezi düzenledik. Miniklerimiz fuarda daha önce büyüklerinden ve öğretmenlerinden duydukları birbirinden değerli kitapları harçlıklarıyla satın alma imkanı buldular. Bu gezi ile kitap okumanın önemini bir kez daha kavradılar. Stantları gezdiler. Onlar için de keyifli bir gün oldu.” şeklinde konuştu.>Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MİNİKLER ‘KİTAP FUARI’