MİNİKLER HAVALİMANI'NI GEZDİ

GAZİPAŞA Naile Bilgiç Büyükballı Anaokulu tarafından, 5 yaş B sınıfı öğrencilerine yönelik, okul öncesi öğretmenleri öncülüğünde Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na gezi düzenledi.

GÜNDEM 12.06.2024 11:34:00 0
MİNİKLER HAVALİMANI

Naile Bilgiç Büyükballı Anaokulu 5 yaş B sınıfı öğrencileri, okul öncesi öğretmenleri Şeyma Nur Gözübüyük ve İrem Çayır önderliğinde Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na gezi tertip edildi. Gezide güvenlik sorumluları tarafından minik öğrencilere havalimanı içinde bulunan birimler tanıtıldı. Bütün birimleri gezerek öğrenme fırsatı bulan öğrenciler, itfaiye aracı ve ulaşım araçları hakkında da bilgi edindiler. Havalimanında bulunan K9 köpeğini de yakından seven öğrenciler gezinin ardından ise hatıra fotoğrafı çektirdi.


“ÖĞRENDİKLERİNİN KALICILIĞINI SAĞLAMAK AMACINDAYIZ”
Gezi ile ilgili Naile Bilgiç Büyükballı Anaokulu tarafından yapılan açıklamada ise “Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na yaptığımız bu gezi ile öğrencilerimize hava taşıtlarını ve havaalanında bulunan birimleri görsel olarak tanıtarak öğrendiklerinin kalıcılığını sağlamayı hedefledik. Çocuklarımız, itfaiye ve ulaşım araçlarını yakından inceleyip birimler hakkında bilgi edindi” ifadelerine yer verildi.> Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MİNİKLER HAVALİMANI' GEZDİ