MİNİKLER AYAKTA ALKIŞLANDI

GAZİPAŞA Burhan İlk ve Orta Okulu’nda eğitim ve öğrenimlerine devam eden 1.sınıf öğrencileri, şiir dinletisi, halk oyunları ve ritim etkinliklerinin bir arada bulunduğu muhteşem bir gösteriye imza attılar. Minik öğrenciler, perfor

19.01.2023 13:08:00 1
MİNİKLER AYAKTA ALKIŞLANDI

Burhan İlk ve Orta Okulu, 1.sınıf öğrencilerinin öz güven ve sunum becerilerini geliştirmek için şiir dinletisi, halk oyunları ve ritim etkinliği düzenledi. Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Gazipaşa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ramazan Bekteş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Tarım Orman İlçe Müdürü Nazan Durak Özçelik, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eşşe Çelik, İlçe Nüfus Müdürü Gülay Erkün, Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Dal, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 
MİNİKLER AYAKTA ALKIŞLANDI
Minik öğrenciler, okulda görevli öğretmen Pınar Özgül öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, şiir dinletisi, halk oyunları ve ritim etkinliklerinin bir arada bulunduğu muhteşem bir gösteriye imza attılar. Öğrencilerde öz güven ve sunum becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen etkinlik, salonda bulunanlar tarafından ilgiyle izlendi. Program akışında henüz 6 yaşındaki öğrenci tarafından İstiklal Marşı’nın 10 kıtası okundu. Keman ve piyano dinletileri yapıldı. Anadolu ateşi adlı halk oyunları oynandı. Bunun yanında bütün öğrenciler kendi şiirlerini coşku ile okudu. Programın sonunda öğrencilerin davullarıyla ritim gösterileri katılımcıların beğenisini topladı. Küçük yaşta büyük bir gösteriye imza atan minikler ayakta alkışlandı. Program sonunda öğrenciler ve kamu-kurum müdürleri hatıra fotoğrafı çekindi.


Anahtar Kelimeler: MİNİKLER AYAKTA ALKIŞLANDI
Hasan alhald
19.01.2023 21:01:06
Çok güzel