MİLYONLUK PROJE ELEKTRİK BEKLİYOR

MİLYONLUK PROJE ELEKTRİK BEKLİYOR

Gazipaşa’da yapımı tamamlanan 35 daire ve 5 villadan oluşan inşaat projesinden ev alan vatandaşlar, trafo güçlendirme işi nedeniyle elektrik abonelerini alamadıkları evlerine taşınamıyor.

Çoğunluğunu yabancıların oluşturduğu daire sahipleri, işin hızlandırılmasını bekliyor. 

Gazipaşa’da, yeni yapılan bir inşaattan daire alan ve çoğunluğunu yabancıların oluşturduğu 40’a yakın vatandaş, büyük hayallerle aldıkları evlerine taşınamıyor. Vatandaşlara hayal kırıklığı yaşatan olay, Bakılar Mahallesi 998 ada 4 parselde bulunan Mehmet Büyükakça’ya ait binada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, söz konusu ada ve parsel üzerine 35 daire ve 5 villadan oluşan bir inşaat projesi yapıldı. Geçtiğimiz aylarda tamamlanan ve 1 ay önce iskanı alınan binada daire sahiplerinin hesaba katmadığı bir olay yaşandı. 

ELEKTRİK ABONELERİ VERİLMEDİ

Bakılar Mahallesi’nde bulunan Mehmet Büyükakça’ya ait binanın AG yatırıma alınan trafo güçlendirilmesi işi uzadı. Anahtarları kendilerine teslim edilen daire sahipleri, elektrik abonelerini alamadıkları için yeni aldıkları eve taşınmadı. Yaşanan gelişmeden dolayı mağdur olan vatandaşlar, milyonlarca lira para harcayıp sahip oldukları eve taşınacakları günü bekliyor. Dairelerinin tamamen hazır olduğunu belirten ev sahipleri, şubat ayında tamamlanacağı belirtilen trafo güçlendirilmesi işinin hızlandırılmasını bekliyor. >



Anahtar Kelimeler: MİLYONLUK PROJE ELEKTRİK BEKLİYOR