MİLYONLUK ARAZİ SATILACAK

Gazipaşa Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Koru Mahallesi’nde bulunan taşınmazını 4 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

20.08.2022 15:03:00 0
MİLYONLUK ARAZİ SATILACAK

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Koru Mahallesi Tekir mevkiinde bulunan 6 bin 680 metrekarelik tarlasını satışa çıkardı. Mahalle sınırları içinde bulunan 200 ada, 23 parsel üzerinde kayıtlı tarlanın muhammen bedeli, 4 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmaz ihalesine katılacak isteklilerin 120 bin TL geçici teminat bedeli ödemesi gerekiyor.

İHALE 29 AĞUSTOS’TA

Devlet İhale Kanunu’nun (DİK) 45. Maddesi’ne göre açık artırma usulüyle yapılacak ihale, 29 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00’te Gazipaşa Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Komisyon huzurunda yapılacak ihaleye katılacak isteklilerin, ihale saatinden önce salonda bulunması istenecek. Posta ile yapılacak müracaatların ise, ihale saatinden önce komisyona ulaştırılması gerekecek.

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale saatine kadar toplaması zorunlu olan belgeler ise şunlar;

-Geçici teminatı (Tedavüldeki Türk lirası, mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları ve 2886 Sayılı Kanuna göre banka limiti ve kullandırılan limitleri de göstermesi ve Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç Borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri.)

-Tebligat için Türkiye de adres göstermeleri.

-Gerçek kişilerin T.C Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdan suretini vermeleri, (Aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.) Özel hukuk tüzel kişilerin yukarıda belirtilen şartlardan ayrı olarak vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, İdare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan, İhalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin Tüzel Kişiliğe temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi vermeleri; Kamu Tüzel Kişilerinin ise yukarıdaki (a) ve(c) bentlerinden ayrı olarak belirtilen şartlarda tüze kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsilen yetkili olduğunu belirtir belgeyi ihale saatine kadar komisyon başkanlığına vermeleri zorunludur.

İLANA AİT DETAYLARI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN


Anahtar Kelimeler: MİLYONLUK ARAZİ SATILACAK