Tarih: 29.07.2024 11:09

MİLLİ TAKIM GAZİPAŞA'YA GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şubesi’nin 7 – 12 ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği 2024 -2025 sezon açılışı ve sosyal farkındalık organizasyonu hakkında Gazipaşa Belediyespor Başkanı Alaattin Yusuf Kocabaş, Voleybol Şube Sorumlusu Savaş Türker ile kulüp antrenörleri Ahmet Değirmenci ve İbrahim Demir’in katılımları ile basın toplantısı düzenlendi. Yapılan basın açıklamasında Avrupa ve Dünya çapında birçok başarılara imza atmış İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımımızı “Kadınlarımıza Engel Yok” temasıyla oluşturulan sosyal farkındalık projesi kapsamında 7 -12 Ağustos tarihleri arasında Gazipaşa’da ağırlanacağının müjdesi verildi.
 

“BÜYÜK BİR YAPILANMA SÜRECİNİN İÇERİSİNE GİRDİK”
Basın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: “Gelişmekte olan kulüp çatımız altındaki kız voleybol takımımız oyuncularımıza rol model olması, onların bilgi ve beceri anlamında kazanımları elde etmeleri, ilçemizde voleybola bakış açısı yönünden kazandıracağı motivasyon ve engelli vatandaşlarımızın da spora bakış açısında farkındalık sağlamak maksadıyla bir etkinlik yapmasına karar verilmiştir. İlçemizde futbol branşında ki öncü yapısıyla birçok ilkleri yaşatan Gazipaşa Belediyespor Kulübümüzün Voleybol Şubesi olarak 2024 – 2025 sezonu öncesinde büyük bir yapılanma sürecinin içerisine girmiştir.


“ÇITAYI DAHA DA YÜKSEK TUTACAĞIZ”
Bu amaçla Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şube sorumluluğuna Gazipaşa Emlakçılar Derneği Başkanlığı görevinde de bulunan Savaş Türker getirilmiştir. Kulübümüz bu süreçte Alanya’da düzenlenen 4’lü turnuvada ilçemizi başarıyla temsil etmiştir. Kulüp oyuncularımızın daha iyi ortam ve şartlarda spor yapmaları için kulübümüze teknik malzeme konusunda alımlarımız yapılmış ve bu malzeme alımları ihtiyaçlar doğrultusunda devam edecektir. Her branşta olduğu gibi voleybol şubemizde de şampiyonluk hedefleri koyan kulübümüz çıtayı daha da yüksek tutarak en kısa sürede 2 lig düzeyinde bir takım kurarak ilçemizde voleybol sporuna yeni bir soluk getirmeyi planlamaktadır. 


“MİLLİ TAKIMIMIZI İLÇEMİZDE AĞIRLAMA KARARI ALDIK”
Bu hedefler doğrultusunda voleybol şubemiz olarak 7 - 12 Ağustos tarihleri arasında İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımımızı ilçemizde ağırlama kararı almış bulunmaktayız. Türkiye voleybol federasyonu nezdinde yapmış olduğumuz başvuru olumlu sonuçlanmıştır. Avrupa ikincisi Dünya dördüncüsü bir takımı ilçemizde ağırlamak için gerekli işlemler başlatılmış olup vatandaşlarımıza ilçemizde üst düzey bir takım seyrettirme onuruna kavuşacağız. Bizlere bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Kulüp sporcularımızda milli oyuncularımız ile çıkacakları antrenman ve maç organizasyonunu heyecanla bekliyorlar. İlçemiz için bu üst düzey anlamda şölen şeklinde geçecek bir organizasyon olması temennisiyle tüm vatandaşlarımızı milli sporcularımızı izlemeye davet ediyoruz.” >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —