MİLLİ TAKIM GAZİPAŞA’DA

GAZİPAŞA’YA gelen İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı “Kadınlarımıza Engel Yok” temasıyla oluşturulan sosyal farkındalık projesi kapsamında ilçemizde ağırlanıyor. Milli Takım ile idman programları ise devam ediyor.

SPOR 9.08.2024 09:29:00 0
MİLLİ TAKIM GAZİPAŞA’DA

Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şubesi’nin 7 – 12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği 2024 -2025 sezon açılışı ve sosyal farkındalık organizasyonu için ilçemize gelen İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı, “Kadınlarımıza Engel Yok” temasıyla oluşturulan sosyal farkındalık projesi kapsamında ilçemizde ağırlanıyor. Dün saat 09.00 ile 12.00 saatleri arasında gerçekleşen idman sonrası; Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mustafa Köse ve Kulüp Başkanı Alaattin Kocabaş Milli Takıma “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulundu. İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı’nı Gazi Spor Salonu’nda ziyaret eden Kocabaş, Genlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş ve Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Savaş Türker ve Belediye Başkanı Yardımcısı Adem Kaya ile birlikte millilerimize çiçek takdim edip, ilçede verimli bir kamp süreci geçirmeleri temennisinde bulundular. 


“MİLLİ TAKIMI İLÇEMİZDE AĞIRLAMAK BİZİM İÇİN ONUR VERİCİ”
İlçemize gelen İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı hakkında konuşan Gazipaşa Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Savaş Türker; “Gerçekleştireceğimiz 2024 -2025 sezon açılışı ve sosyal farkındalık organizasyonu için ilçemize gelen İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı, bizleri oldukça gururlandırmıştır. Avrupa ikincisi Dünya dördüncüsü bir takımı ilçemizde ağırlamak bizim için onur verici. Dünden itibaren saat 09.00 ile 12.00 saatleri arasında da Milli Takımımız ile idmanlar düzenledik. Bu süreçte verimli bir kamp süreci geçirmeleri için Milli Takımımıza her konuda en iyi ortamı sağlamaya çalışacağız. İlçemiz adına büyük bir onur ve ilham kaynağı olan bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: MİLLİ TAKIM GAZİPAŞA’