Tarih: 07.06.2023 12:12

MİLLETVEKİLİ KAYA GAZİPAŞA’DA

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya , “Bizim seçim kampanyamız bugün başlıyor. Vatandaşa asıl vekil olarak seçildikten sonra dokunmamız lazım. Dolayısıyla biz aslında sahip olduğumuz vekillik görevinin gereğini yerine getiriyoruz.” dedi.

14 Mayıs’ta yapılan Milletvekili Genel Seçimleri sonucuna göre İYİ Parti’den Antalya Milletvekili olarak meclise giren Aykut Kaya Gazipaşa’da partililerle bir araya geldi. İlk olarak İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Kaya’yı İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı ve Büyükşehir ve Gazipaşa Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü ve partililer büyük bir coşkuyla karşıladı.

“SEÇİM KAMPANYAMIZ YENİ BAŞLIYOR”

Milletvekili seçildikten sonra da sahalarda olacağına dair daha önce söz verdiğini belirten Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “Vatandaşa asıl vekil olarak seçildikten sonra dokunmak lazım. Ben vatandaşın da bunu beklediğini düşünüyorum. Zaten ben kişisel olarak da söz vermiştim. Bu yüzden bizim seçim kampanyamız aslında bugün başlıyor. Yani asıl sorumluluklarımız vekil seçildikten sonra başlıyor. Dolayısıyla biz aslında sahip olduğumuz vekillik görevinin gereğini yerine getiriyoruz, sorumluluğumuzun gereğini yerine getiriyoruz. Bizim amacımız vatandaşlarımızla beraber olmak. ”dedi.

“GAZİPAŞA’DA BENİ SIK SIK GÖRECEKSİNİZ”

İlçe teşkilatıyla olan programı hakkında da bilgi veren milletvekili Aykut Kaya, “Gazipaşa İlçe Teşkilatı‘nı ziyaret ederek Gazipaşa’daki esnaflara, SGK'larla, odalarla, yerel yönetimlerle bir araya gelip Gazipaşa’nın sorunlarını tespit etmeyi amaçlıyoruz. Ziraat Odası, Manşet Gazatesi, Muhtarlar Derneği, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ile Sanayi Sitesi’ne ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bütün ilçenin taleplerini dinleyip soru önergelerini de meclise taşımak istiyorum. Ben vekil olduğum süre boyunca yılda en az 3-4 kez Gazipaşa’ya geleceğim. Her bir ilçe teşkilatını ziyaret edeceğim ve Allah’ın izniyle önümüzdeki aylarda tekrar bir araya geliriz ve bu programlarımıza devam ederiz. Bundan sonra sık sık beni Gazipaşa’da göreceksiniz.” şeklinde konuştu.

“SORUNLARIMIZI MECLİSE TAŞIYACAKLAR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü ise “Seçimlerden sonra Antalya’dan iki vekil çıkardık. Partimiz adına pek iç açıcı bir durum değildi ama bundan sonra önemli olan önümüzdeki yerel seçimler. Bu seçimler için genel kurulumuzdan sonra çalışmaya başlayacağız. Partimizi bu süreçte en iyi noktaya getirmeye hedefliyoruz. Vekillerimizle de sık sık temas halinde olacağız. Gazipaşa’nın sorunlarını da her zaman mecliste dile getirecekler.” diye konuştu.>VİLDAN RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —