“MİLLETİN VEKİLİYİM”

.

GÜNDEM 8.01.2024 08:56:00 0
“MİLLETİN VEKİLİYİM”

Milletvekili seçildiği günden bu yana Gazipaşa’nın sorunlarını gündeme getiren İYİ Partili Kaya, “İsmimin önünde bulunan ‘milletvekili’ unvanına layık olmaya çalışıyorum. Çünkü ben, milletin vekiliyim. Beni bu göreve milletim getirdi. Milletimin sorunlarına çözüm aramak, onların sesi olmak benim birinci görevim” dedi. 


İYİ PARTİ Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Kaya’ya; İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü, İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Rukiye Fidan ve parti yöneticileri eşlik etti. Kaya ve beraberindeki heyet, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk tarafından karşılandı. Sohbet havasında geçen ziyarette; Öztürk’e samimi açıklamalarda bulunan Milletvekili Kaya, Gazipaşa ve bölgemizi yakından takip ettiğini, ilçede ve Antalya’da yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gündeme getirerek, çözüm yolları aramaktan onur duyduğunu söyledi. 


“MİLLETİMİN SESİ OLMAK BENİM BİRİNCİ GÖREVİM”
Gazipaşa’da ulaşım, altyapı, tarım ve turizm konularında yaşanan sorunları yakından takip eden ve ilçe halkının takdir ettiği isimlerin başında gelen İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, geçtiğimiz günlerde Milletvekili maaşını öğrencilere bağışlayarak partili partisiz herkesin gönlünü kazanmıştı. Milletvekilliği görevinin önemli bir görev olduğuna inandığını söyleyen Kaya, ismimin önünde bulunan ‘milletvekili’ unvanına layık olmaya çalışıyorum. Çünkü ben, milletin vekiliyim. Beni bu göreve milletim getirdi. Milletimin sorunlarına çözüm aramak, onların sesi olmak benim birinci görevim. Bizim makamlarımız geçici ve bu makamların gerçek sahibi, bizleri seçen vatandaşlarımızdır. Ben bu doğrultuda çalışmalarımı sürdürüyorum” ifadelerini kullandı.  


OTOYOL PROJESİ VE RAYLI SİSTEM NE DURUMDA?
Milletvekili seçildiği günden bu yana TBMM’de Gazipaşa’nın sorunlarını gündeme getiren Vekil Kaya, Öztürk tarafından sorulan soruları da cevapladı. Antalya-Alanya Otoyol Projesi ve raylı sistemle ilgili merak edilen konulara açıklık getiren Kaya, “Otoyol projesiyle ilgili düşüncelerimizi ve soru önergelerimizi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na aktardım. Halkımızın talepleri ve bizim baskımız, hükümet kanadında pek karşılık bulmadı. Antalya-Alanya Otoyol Projesi olarak tanıtılan proje, Serik-Konaklı arasında yapılacak. Şu anda Gazipaşa’ya kadar uzatılmayacak gibi görünüyor. Raylı sistemde de yolcu garantili bir proje üzerinde duruluyor. Ama firmalar, yolcu garantili raylı sistem projesine sıcak bakmıyor. Antalya-Gazipaşa arasında yapılması düşünülen raylı sistem de yapılamayacak gibi görünüyor” değerlendirmesinde bulundu.  


“DOĞALGAZI TAKİP EDECEĞİM”
Antalya-Mersin arası (Manavgat-Alanya-Gazipaşa-Anamur ilçeleri) Doğalgaz Boru Hattı projesiyle ilgili de konuşan İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “Bölge halkımız için önemli bir proje… Manavgat-Alanya-Gazipaşa-Anamur Doğalgaz Boru Hattı’yla ilgili çalışmaları yakından takip ediyorum. Yerel düzeyde bir rapor hazırlayıp, çalışmaların daha çabuk tamamlanması ve halkın isteğine uygun bir proje kazandırılması için gerekli mercilerle görüşeceğim” şeklinde konuştu. 


Ziyaret sonunda, Gazipaşa halkının taleplerini yazmaktan çekinmeyen Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne yayın hayatında başarı dileyen İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk’e misafirperverliği için teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk ise, “Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya’ya, İYİ Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Yüksel’e, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü’ye, İYİ Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Rukiye Fidan’a ve parti yöneticilerine teşekkür ederim” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27