Tarih: 15.06.2024 12:14

MİLKLAÇ GAZİPAŞA'DA AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

“Sütün en tatlı hali” sloganıyla birçok noktada sütlü tatlı sektöründe hizmet veren Milklaç, dün saat 14.00’da İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi Belediye İş Merkezi’nde düzenlenen görkemli açılışla hizmete girdi. İlçenin tanınmış simalarından Özgür Baş tarafından hizmete sunulan Milklaç’ın açılışına, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Ali Şirin, Adem Kaya, Serkan Özkurt ve Selçuk Özdemir, Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) Başkanı Savaş Türker, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun, İşletme sahibi Özgür Baş’ın ailesi ve yakınları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. 


Okunan duanın ardından iş yerinin açılış kurdelesi Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcıları, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz ve işletme sahibi Özgür Baş ile ailesi tarafından kesildi. Açılışın ardından davetlilere işletmenin lezzetli tatlılarından ikram edildi. Davetlilerin tebriklerini kabul eden Özgür Baş ve ailesi, açılışa katılan herkese teşekkür etti.


“SÜTÜN TATLI HALİNİ TATMAK İSTİYORSANIZ DOĞRU ADRESİNİZ MİLKLAÇ”
Açılış hakkında konuşan işletme sahibi Özgür Baş; “Sütün tatlı hali olarak nitelendirdiğimiz Milklaç’ı Gazipaşa’mıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün sevenlerimize, davetlilerimize sonsuz teşekkürler. İş yerimizde sütlü tatlıların gerçekten tadını alacaksınız. Sizler de sütün tatlı halini tatmak istiyorsanız doğru adresiniz Milklaç. İlçe halkımızı iş yerimize davet ediyor, muhteşem lezzetlerimizden tatmalarını tavsiye ediyorum” dedi. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —