MHP’Lİ TERZİ: ARTIK İNKAR EDEMEZSİNİZ

DEMİRTAŞ’IN Twitter hesabından paylaşılan açıklama üzerinden Millet İttifakı’na yüklenen MHP’li Terzi, “Demirtaş içerden sizlere haber göndermiş. Artık HDP ile olan ortaklığınızı inkar etmezsiniz” dedi.

SİYASET 24.02.2023 13:46:00 0
MHP’Lİ TERZİ: ARTIK İNKAR EDEMEZSİNİZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Edirne F Tipi Cezaevi'nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Twitter hesabından paylaşılan açıklama üzerinden Millet İttifakı’na yüklendi. Deprem üzerinden hükümeti hedef alan Demirtaş’ın; cezaevinden gizli otakları 6’lı Masa’ya haber gönderdiğini dile getiren Terzi, 6’lı Masa’nın artık HDP ile ortaklığını inkar edemeyeceklerini söyledi. Terzi, “Biz terör destekçileri ile gizli kapılar arkasında iş tutuyorsunuz deyince kızanlara sesleniyorum. Artık inkar edemezsiniz. Gizli kapılar arkasında iş tuttuğunuz partinin eski Eş Genel Başkanı Demirtaş içerden sizlere haber göndermiş. Artık HDP ile olan ortaklığınızı inkar etmezsiniz sanırım. Biz zaten sizlerin ne olduğunu, ne amaç uğruna bir araya geldiğinizi çok iyi biliyorduk. Ortağınız Demirtaş bunu herkese kanıtlamış oldu” dedi. 

İŞTE DEMİRTAŞ’IN PAYLAŞIMI

Selahattin Demirtaş’ın Twitter hesabından paylaşılan açıklama ise şu şekilde: “Halk acı, panik ve çaresizlik içinde. Kimse yarınlarının ne olacağını bilmiyor. İktidar, koltuğunun derdinde. Muhalefet, halka yardımın haklı telaşında. Bin tane çözüm önerisi sıralayabiliriz. Ama şimdi iki temel başlığa odaklanmalıyız. Herkes için acilen konteyner, gıda, temizlik malzemeleri, nitelikli ve yeterli sayıda tuvalet ve duş. Derhal seçime gidip bu çetelerden kurtulmak. Yürü emek ve özgürlük ittifakı! Yürü sosyalist güç birliği! Yürü Millet İttifakı! Yürü Bay Kemal! Yan yana yürüyün. Birleştirin, barıştırın ve yeniden inşa edelim, yıkılan bu ülkeyi. Başka çaremiz yok, başaracağız.”

 


Anahtar Kelimeler: TERZİ: ARTIK İNKAR EDEMEZSİNİZ