Mezarlıklar Bakıma Alındı

Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Kızılgüney Mahallesi Merkez Mezarlığı’nda çalışma gerçekleştirdi.

YEREL 3.09.2022 14:14:00 0
Mezarlıklar Bakıma Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bağlına Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa’daki mezarlıklarda bakım çalışmalarına devam ediyor. Şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren ekipler, çalı ve otların kapladığı mezarlık alanlarını temizleyip, vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

EKİPLER KIZILGÜNEY’DE ÇALIŞTI

Bakım onarım ve temizlik işlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, son olarak Gazipaşa’nın Kızılgüney Mahallesi Merkez Mezarlığı’nda çalışma gerçekleştirdi. Mezarlık içerisinde dalları uzayan ağaçlarda budama işlemlerini yapan ekipler,  ilaçlama, ot temizliği, atıl vaziyetteki mezarlıklar ile çevre duvarlarının tamiratını ve düzenlemesini gerçekleştiriyor.

MUHTAR TEKİN’DEN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve belediye personeline teşekkür eden Kızılgüney Mahalle Muhtarı Ramazan Tekin, “Kızılgüney Mahallesi Merkez Mezarlığı’nda temizlik ve düzenleme çalışması yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu çalışmada emeği geçen başta Belediye Başkanım Sayın Muhittin Böcek’e, Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Hizmet Müdürüm Sayın Yaşar Kemal Uğuz’a, Mezarlık Şube Müdürüm Sayın Kemal Bey’e, emeği geçen herkese ve özveriyle çalışan personellere teşekkür ederim” dedi.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27