Tarih: 29.12.2023 09:51

METİN'DEN GÖÇÜK'E HİZMET SÖZÜ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da geçtiğimiz aylarda Göçük Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Behzat Metin, mahallesinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtar olması durumunda Göçük’e vizyon projeler kazandıracağını söyleyen Göçük Mahallesi Muhtar Adayı Behzat Metin, mahallesinde 7’den 70’e herkesi kapsayan çalışmalar gerçekleştireceğinin sözünü verdi. Metin, “Değerli Göçük Mahalle halkı! 31 Mart yerel seçimlerinde muhtarlığı sizlerin destekleriyle kazandığım takdirde önceliğimiz içme suyunu tamamen çözmek olacak. Yıkılmak üzere olan köyümüzün girişindeki köprümüzü yenilemek ilk hizmetlerimden biri olacak. Mahallemiz, düğün toplantı salonunu yapacağım. Ayrıca köyümüzün mahalleleri olan; Alan, Merkez, Teknecik, Sazak, Sümbüller ve Eğrikorum’a çocuk parkı yapacağız” dedi. 


EVLENECEK ÇİFTLERE DESTEK SÖZÜ VERDİ
Mahallesinde evlenecek olan çiftlere de destek sözü veren Metin, “31 Mart’tan sonra evlenecek olan ilk 10 çiftin müzisyen, fotoğraf ve kamerası benden evlenecek olan çiftlere düğün hediyesidir” ifadelerini kullandı. 


“SORUN OLMAYA DEĞİL, HİZMET ETMEYE GELİYORUZ”
Mahalle halkından destek isteyen Göçük Mahallesi Muhtar Adayı Behzat Metin, “Ben ve ekibim, bunları yapacak kadar beceri, zekâ, üst düzey tecrübeye sahibiz. Bürokratlarla olan ilişkilerimizle köyümüzün sorunlarını çözmeye hazırız. Ayrıca sorun olmaya değil, vizyon projelerle köyümüzü sil baştan inşa etmek için geliyoruz. Sulama suyu dediler, başaramadılar… Biz geldiğimizde önce halkı dinleyip, görüşlerini alıp, halk uygun görürse her mahalleye ayrı sondaj yapılacak. Çok tehlikeli yollarımız var. Buralara bariyer yapılacak ve daha yazamadığım birçok vizyon projelerle sizlerden destek istiyoruz. Bu vesileyle tüm halkıma saygılar sunarım” şeklinde konuştu. > Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —