METEOROLOJİDE GÖREV DEĞİŞİMİ: MÜDÜRÜN TAYİNİ ÇIKTI

Gazipaşa Meteoroloji Müdürü Faruk Elbengili’nin Uşak Meteoroloji Müdürlüğü’ne tayini çıktı.

YEREL 4.08.2022 02:33:00 0
METEOROLOJİDE GÖREV DEĞİŞİMİ: MÜDÜRÜN TAYİNİ ÇIKTI

Gazipaşa’da 8 yıldır görev yapan ilçenin sevilen müdürlerinden biri olan Meteoroloji Müdürü Faruk Elbengili’nin Uşak Meteoroloji Müdürlüğü’ne tayini çıktı. Alanya Meteoroloji Müdürü Yavuz Beyazıt, Gazipaşa Meteoroloji Müdürlüğü görevine yeni bir isim atanıncaya kadar Gazipaşa’ya vekalet edecek. 

ELBENGİLİ’DEN VEDA MESAJI

Uşak Meteoroloji Müdürlüğü’ne tayini çıkan GAZİPAŞA Meteoroloji Müdürü Faruk Elbengili, Gazipaşalılara bir veda mesajı yayınladı. Gazipaşa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Elbengili veda mesajında şu ifadeleri kullandı: “2014 yılının Ağustos ayında başladığım Gazipaşa Meteoroloji Müdürlüğü görevim, rotasyon nedeniyle Uşak Meteoroloji Müdürlüğüne tayin olmamla birlikte bugün sona ermiştir. Evet bu güzel, sıcakkanlı, samimi, dostane şehre maalesef veda ediyorum. Ama gönlümün, aklımın, ruhumun, kalbimin halen dahi Gazipaşa'da ve oradaki dostlarımın yanında olduğunun bilinmesini isterim.

Gazipaşa'da o kadar güzel, samimi ve muhteşem dostluklar kurdum, o kadar güzel insanlarla tanıştım ki bundan sonra artık nereye gidersem gideyim bu şehrin tadının alınmayacağını biliyorum. Memleketim Isparta'dan sonra hayatta en huzurlu olduğum şehirdi Gazipaşa. Sanki ikinci memleketimdi.  Her şey için çok sağ ol Gazipaşa. Çok sağ olun Gazipaşa'nın güzel insanları, Çok sağ olun değerli mesai arkadaşlarım, çok sağ olun değerli dostlarım. Hayatın hep sizlere mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini istiyorum. İnşallah birgün tekrar oralarda yaşamak ve sizlerle aynı havayı solumak nasip olur. Her şey için çok ama çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Tekrar görüşmek üzere hoşça kalın.”


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27