MERSİN’DE POLİSEVİNE HAİN SALDIRI

Mersin'de polisevine düzenlenen saldırıda 2 polis yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İçişleri Bakanlığı, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüphelinin, silahıyla birlikte yakalandığını duyurdu.

GÜNDEM 27.09.2022 00:50:00 0
MERSİN’DE POLİSEVİNE HAİN SALDIRI

Mersin'in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polisevine düzenlenen saldırıda 2 polis yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Mersin’in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’ndeki polisevine terör saldırısı düzenlendi. Sözcü’de yer alan bilgilere göre araç içinde bulunan kadın, polis kılığına girerek polisevine sızmaya çalıştı. Durumu fark eden polisler aracın girmesini engelleyince silahlı çatışma çıktı. Bunun üzerine canlı bomba olduğu öğrenilen kadın aracı patlattı. Olayda 2 polis memuru yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Çıkan çatışmanın ardından meydana gelen iki patlama cep telefonu kamerasına yansıdı.

“2 POLİSİMİZ YARALANMIŞTIR”

Yaşanan olayın ardından, çok sayıda ambulans ekibi olay yerine sevk edildi. Polis bölgeyi abluka altına aldı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaşanan gelişmelerle ilgili İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bir şüphelinin, silahıyla birlikte yakalandığının duyurulduğu açıklamada, “Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine saat 23.00 sularında kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 polisimiz yaralanmıştır. Ayrıca polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de bomba imha ekibi tarafından kontrollü bir şekilde patlatılmıştır. Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüpheli, silahıyla birlikte gözaltına alınmıştır. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir” denildi.

Öte yandan bakanlıktan; bir polisin şehit olduğu iddiasıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.


Anahtar Kelimeler: MERSİN’ POLİSEVİNE SALDIRI