MERİÇ UĞUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GAZİPAŞA’DA, CHP gençliğinin tanınan simalarından biri olan Meriç Uğur, CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

SİYASET 27.07.2024 09:49:00 0
MERİÇ UĞUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Antalya İl Başkanlığı tarafından açıklanan seçim takvimine göre, 7. Olağan Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresi 4 Ağustos’ta yapılacak. Seçime sayılı günler kala CHP’li gençler başkanlık için adaylıklarını açıklamaya başladı.  Gazipaşa’da, CHP gençliğinin tanınan simalarından biri olan Meriç Uğur, CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözü ile CHP’li gençlerin desteğini isteyen Meriç Uğur, güçlü ve değerli bir gençlik kolları yaratma sözü verdi. 


“GENÇLİK KOLLARI BU PARTİNİN ÖZ GÜCÜDÜR”
Çocuk yaştan bu yana CHP içinde mücadele ettiğine dikkat çeken CHP Gazipaşa Gençlik Kolları Başkan Adayı Meriç Uğur, “Kıymetli genç kardeşlerim, değerli yol arkadaşlarım! Öncelikle hepinizi sevgi ve muhabbetle kucaklıyorum. Çocuk yaştan beridir içerisinde olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş, çizgisinden hiç taviz vermeden Atatürkçü duruş ve devrimci bir ruhla hayatına devam eden, inandığı doğrular için mücadele içerisinde olan bir kardeşiniz olarak; “Bütün ümidim gençliktedir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde sizlerle yol yürümek istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünde sizlerle baş olmaktan ziyade kucaklamak, birleştirmek ve kazanmak adına sizlere karşı oluşacak olumsuz her durum ve şartta önümüze siper olmak üzere, Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. CHP Gençlik Kolları bu partinin öz gücüdür. Sadece seçim zamanı bayrak astırmak için değil, her daim CHP gençliğinin değerli olacağı bir gençlik örgütü yaratacağız. Diğer aday arkadaşlara da canı gönülden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27