MECLİSTE GÖRMEYİ İSTİYORUZ

MHP’de milletvekili aday listesinin belli olmasının ardından Antalya’dan 17 kişilik aday listesinde Mustafa Aksoy’un 3.sırada yer alması Gazipaşalılar tarafından sevinçle karşılandı.

SİYASET 8.04.2023 16:46:00 0
MECLİSTE GÖRMEYİ İSTİYORUZ

CUMHURBAŞKANLIĞI ve Milletvekili seçimlerine 38 gün kala partiler aday listelerini duyurmaya başladı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti. Listeye göre; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye’den 1’inci sıradan aday oldu. Antalya’dan ise 17 kişi milletvekili aday listesinde yerini aldı. MHP Antalya Milletvekili Adayı listesinde Abdurrahman Başkan 1.Hilmi Durgun 2. ve Mustafa Aksoy 3. sırada yer aldı. Gazipaşa’nın Karaçukur Mahallesi’nden olan Aksoy’un ilk 3’te listede adının yer alması ilçede sevinçle karşılandı.

İŞTE MHP’NİN ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

1. Abdurrahman Başkan

2.Hilmi Durgun

3. Mustafa Aksoy

4.Yusuf Kelleli

5. Ferhat Sarıbek

6.İlknur Fidan

7. Oğuzhan Çelik

8.Yavuz Çağlar

9. Serkan Öztürk

10. Ali Çetin

11. Hayati Peker

12.Esmaye Özörmenoğlu

13.İdris Özcan

14. Ahmet Ali Coşkun

15.Mehmet Ali Yalçın

16. Mustafa Dorualtı

17. Kutluhan Tozoğlu

“KENDİ ÇOCUĞUMUZU İNŞALLAH MECLİSTE MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEYİ ARZULUYORUZ”

Antalya’dan 17 kişilik milletvekili aday listesinde Mustafa Aksoy’un 3.sırada yer almasıyla ilgili MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi “Aynı zamanda eski İl Başkanımız olan Mustafa Aksoy 3. sıradan milletvekili adayı gösterildi. Kendi hemşehrimiz ve kendi çocuğumuzu inşallah mecliste milletvekili olarak görmeyi arzuluyoruz” dedi.

MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için aday listesini açıklamasının ardından açıklama yaptı. Gazipaşalı Mustafa Aksoy’un listede 3. sırada yer almasıyla ilgili Başkan Terzi “Eski İl Başkanımız Mustafa Aksoy, MHP Liderimiz Devlet Bahçeli’nin takdiriyle Antalya’dan 3. sırada aday gösterilmiştir. Hem eski İl Başkanımız olması, hem kendi hemşehrimiz, kendi yöremizin evladı ve bizim çocuğumuz olması sebebiyle de milletvekili olmasını istiyoruz. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi ülke genelinde ve Antalya’da en üst düzeyde milletvekili sayısı çıkarır. Mustafa Aksoy’u da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletin vekili olarak görmeyi arzuluyoruz. Şimdiden milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“MUVAFFAKİYET İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

MHP Antalya Milletvekili adayı Mustafa Aksoy ise yaptığı açıklamada “Saygıdeğer Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin takdir ve tercihleriyle gerçekleşecek 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde mensubu olmaktan şeref duyduğumuz Milliyetçi Hareket Partisinin Antalya Milletvekili Adayı olmuş bulunuyorum. Vatanımıza, milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gündüz oturmadan gece uyumadan muvaffakiyet için çalışacağız” dedi.

MUSTAFA AKSOY KİMDİR? 

1979 yılında Gazipaşa ilçesinde doğdu. Yakup, Saniye İlköğretim ve lise tahsilini Gazipaşa’da tamamladı. Askerliğini 2004 yılında yerine getirdi. 2021 yılında Uluslararası Vizyon Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1998-2001 yılları arasında Gazipaşa Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, 2005-2009 yılları arasında Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 2009-2012 yılları arasında MHP Kepez İlçe Başkan Yardımcılığı, 2012-2015 yılları arasında MHP Antalya İl Başkan Yardımcılığı, 2015-2016 yılları arasında MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeliği, 2016-2019 yılları arasında MHP Antalya İl Başkanlığı görevlerini yaptı. 2021 yılından itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi olarak görevine devam etmekte. Türkgücü Ülkü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ve halen aktif olarak Denetleme Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmekte. Mustafa Aksoy evli ve iki çocuk babası.

 


Anahtar Kelimeler: MECLİSTE GÖRMEYİ İSTİYORUZ