MAZOT VE GÜBRE DESTEKLERİ ASKIYA ÇIKTI

GAZİPAŞA’DA, 2023 yılında mazot ve gübre desteğine müracaat eden çiftçilerin listeleri mahalle muhtarlıklarında askıya çıkarıldı.

GÜNDEM 10.01.2024 12:44:00 0
MAZOT VE GÜBRE DESTEKLERİ ASKIYA ÇIKTI

Gazipaşa’da, 2023 yılı tarımsal destek ödemelerine yönelik icmaller askıya çıkmaya başladı. 2023 üretim yılına ait mazot gübre desteği icmalleri de dün itibariyle mahalle muhtarlıklarında askıya çıktı. Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bir duyuru yayımlayarak, askıya çıkan icmaller konusunda çiftçileri uyararak, mutlaka icmallerin kontrol edilmesini istedi. İcmallerin 12 Ocak’a kadar askıda kalacağı kaydedilen duyuruda, icmallerin titizlikle kontrol edilmesi, düzeltmeler ve itirazlar için kayıtlı bulunan ilçe müdürlüklerine askı sürecinde müracaat etmeleri istendi. 


ASKI LİSTESİNİ KONTROL EDİN UYARISI
Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, yapılan duyurunun yanında gazetemize açıklamalarda bulundu. Müdür Özçelik, “2023 yılında yapılacak “Tarımsal Desteklemelere ve 2024 Yılında Uygulanacak Sertifikalı Tohum Kullanım Desteğine İlişkin Karar” Cumhurbaşkanı kararı ve bu kararın uygulama esaslarını belirleyen “Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ” 26.11.2023 tarih ve 32381 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştı. Söz konusu destek icmalleri, hem müdürlüğümüzde hem de mahalle muhtarlıklarında askıya çıkarıldı. İcmallerin titizlikle kontrol edilmesi, düzeltmeler ve itirazlar için müdürlüğümüze 12 Ocak’a kadar müracaat edilmesi gerekmektedir” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: MAZOT GÜBRE DESTEKLERİ ASKIYA ÇIKTI