MAZBATASINI ALAN TERZİ: BELEDİYEYE TALİBİZ

.

SİYASET 15.09.2023 14:43:00 0
MAZBATASINI ALAN TERZİ:  BELEDİYEYE TALİBİZ

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan MHP Gazipaşa İlçe Kongresi’nde güven tazeleyerek yeniden partisinin ilçe başkanı olan Numan Terzi, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. 2024 seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunan Terzi, “MHP’nin, Gazipaşa Belediyesi’nde üç hilalli dalgalandırmak gibi bir gayesi vardır” dedi. 

 

GAZİPAŞA’DA, 9 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Kongresi’ne tek aday olarak katılan ve kongrede güven tazeleyerek yeninden MHP Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na seçilen Numan Terzi, mazbatasını aldı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gazipaşa Adliyesi’ne gelen Başkan Terzi, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Demir tarafından takdim edilen mazbatasını teslim aldı. Başkan Terzi, “9 Eylül 2023 Cumartesi günü gerçekleşen olağan kongremiz sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak, bugün mazbatamızı yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Gazipaşa İlçe Seçim Kurulu Müdürümüz Mehmet Demir beyden teslim aldık” dedi. 

 

“PARTİMİZ, 2024 HEDEFİNE KİLİTLENDİ”

Başkan Terzi ayrıca; 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulundu. MHP’nin Gazipaşa’da çok daha güçlü olduğunu sözlerine ekleyen Terzi, “Bunu son seçimlerde yaşadık ve gördük. MHP hakkında, ‘MHP bitti’ diyenlerin önüne geçerek partimizi hak ettiği noktaya getirdik. Allah’ın izni ile partimizi daha da ilerilere taşıyacağız. Gazipaşa kamuoyu bilmelidir ki; MHP her türlü gelişmeye karşı hazırlıklarını yapmış ve tamamlamıştır. 2023 seçimlerinden başarıyla çıkan partimiz, 2024 hedefine kilitlenmiştir” dedi. 

 

“BELEDİYEYE TALİBİZ”

MHP’nin, Gazipaşa Belediyesi’nde 3 hilali dalgalandırmak gibi bir hedefi olduğunu belirten Başkan Terzi, “Ülkücülüğe ve MHP’ye bağlı olan bizler, ‘Lider-Teşkilat-Doktrin’ felsefesiyle siyaset yaparız. Koltuk sevdasına kapılmaz, liderimizin emirleri doğrultusunda hareket ederiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, 2019’da olduğu gibi 2024’te de seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girme kararı alırsa, MHP ve AK Parti olarak 2024 seçiminden zaferle ayrılmak için gereken tüm mücadeleyi ortaya koymaya hazırız. Ancak şunu da belirtmeliyim ki; MHP’nin, Gazipaşa Belediyesi’nde üç hilalli dalgalandırmak gibi bir gayesi vardır. Bunu başarabilecek, akabinde Gazipaşa’nın gelişmesine olanak sağlayacak vizyon ve projelere sahibiz” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK