"MAVİ MELEKLER" ŞAMPİYON

ANTALYA Voleybol Gelişim Ligi Doğu grubunda mücadele eden 1922 Gazipaşa Spor Küçük Kız Voleybol Takımı, şampiyon oldu.

SPOR 6.03.2024 10:18:00 0

1922 Gazipaşa Spor Küçük Kız Voleybol Takımı, Antalya Voleybol Gelişim Ligi Doğu grubunda 16 takım arasından şampiyonluğunu ilan etti. Geçtiğimiz günlerde Antalya Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen müsabakada 1922 Gazipaşa Spor Küçük Kız Voleybol Takımı, 60.Yıl Spor Kulübü B takımı ile yaptığı maçı 2-1 kazanarak Antalya Voleybol Gelişim Ligi Doğu Gurubu’nda liderlik koltuğunun yeni sahibi olmuş ve 9 takım arasından birinci olmuştu. Mavi Melekler liderliğini bu hafta da sürdürdü. Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda oynanan müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Takımı, 3 Mart Pazar günü Gazipaşa Gazi Spor Salonu’nda Net Spor Kulübünü ile karşılaştığı maçı da kazanarak şampiyon oldu. Gazipaşa tarihinde bir ilki gerçekleştiren “Mavi Melekler”  çeyrek final için önümüzdeki günlerde Antalya’ya gidecek.


“UZUN VE ZORLU BİR HAZIRLIK DÖNEMİNİN MEYVESİ”
Ligi ve ikinci tur maçını değerlendiren takım antrenörleri Hayriye Yılmaz, Merve Yeşildağ ve Rauf Özdemir “Bu başarı hikayesi aslında kızlarımızın uzun ve zorlu bir hazırlık döneminin meyvesidir. Bu zorlu süreçte kızlarımızın ailelerinin bizlere olan inancı, desteği ve tabi ki sponsorlarımız ile taraftarlarımızın da destekleri birleşince ortaya böyle gurur duyulacak başarılar çıkıyor. Takımda şuan yüzler gülüyor Her zamanki gibi neşemiz yerinde ve var gücümüzle önümüzdeki maça hazırlanıyoruz. Sıradaki maçımızı da kazanarak Gazipaşa halkına bir ilki daha yaşatmak istiyoruz. 


“GÜÇLÜ NESİLLER GÜÇLÜ ANNELERİN ELLERİNDE YETİŞECEK”
Gazipaşa Halkına hatırlatmak isteriz ‘Güçlü nesiller güçlü annelerin ellerinde yetişecektir’ kızlarımızı mutlaka spora veya sanata yönlendiriniz ki kendini doğru ifade edebilen özgüveni yüksek nesillerin temelini hep birlikte atalım.” ifadelerini kullandılar.>Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: " MELEKLER" ŞAMPİYON