'MAVİ MELEKLER' FİNALE KOŞUYOR

ANTALYA Voleybol Gelişim Ligi Doğu grubunda mücadele eden 1922 Gazipaşa Spor Küçük Kız Voleybol Takımı, cumartesi Elit Akdeniz Spor Kulübü ile oynadığı maçı 2-1 kazanarak çeyrek finale adını yazdırdı.

Geçtiğimiz günlerde Antalya Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen müsabakada 1922 Gazipaşa Spor Küçük Kız Voleybol Takımı, 60.Yıl Spor Kulübü B takımı ile yaptığı maçı 2-1 kazanarak Antalya Voleybol Gelişim Ligi Doğu Gurubu’nda liderlik koltuğunun yeni sahibi olmuş ve 9 takım arasından birinci olmuştu. Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda oynanan müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Takımı, Gazipaşa Gazi Spor Salonu’nda Net Spor Kulübünü ile karşılaştığı maçı da kazanarak şampiyon oldu.


ÇEYREK FİNALE ADINI YAZDIRDILAR
Gazipaşa tarihinde bir ilki gerçekleştiren “Mavi Melekler” liderliğini bu hafta da sürdürerek Antalya’da oynanan çeyrek final maçını kazanmayı bildi. Cumartesi günü Elit Akdeniz Spor Kulübü ile oynadığı maçı 2-1 kazanan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Takımı, çeyrek finale adını yazdırdı. 
 

HEDEF, YARI FİNAL 
Yarın saat 14.30’ da Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda Anka Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Mavi Melekler, bu maçı da kazanmaları halinde yarı finale yükselerek Antalya’nın en iyi 4 takımından biri olacak.


“İLKLERİN TAKIMI OLMA GELENEĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”
Ligi ve çeyrek final maçını değerlendiren takım antrenörleri Hayriye Yılmaz, Merve Yeşildağ ve Rauf Özdemir “Çok zorlandığımız bir maçtı, ama kızlarımız 1-0 geriden gelerek maçı kazanmasını bildiler. Takımda moraller yüksek, yüzler gülüyor. Anka Spor Kulübü ile olan maçımızı da kazanıp Final yolunda yürümeye devam etmek ve Gazipaşa’ da ilklerin takımı olma geleneğimizi sürdürmek istiyoruz.


Elit Akdeniz maçında Antalya’nın en güçlü kulübü olan, Mega Spor’un Baş Antrenörü, milli takımlara oyuncu yetiştiren ayrıca A Milli takımımızdaki Zehra Güneş, Simge Aköz gibi efsanelerin hocası Sevgili Mahir Saylan hocamıza da kızlarımızı izlemeye gelip moral ve motivasyon desteği için sonsuz teşekkür ediyoruz. Tabi ki bu süreçte takımımıza desteklerini esirgemeyen Sayın Yöneticimiz Ömer Yalçın’a, Erkay Cılız’a, Rz Kimsan sahibi Ali Tevfik Şen’e, Durmuş Küdeoğlu’na, kıymetli velilerimize ve Gençlik Spor ilçe Müdürümüz Sayın Yusuf Ateş’e çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: ' MELEKLER' FİNALE KOŞUYOR