MAVİ MELEKLER ANTALYA FİNALLERİNDE İLK MAÇINA ÇIKACAK

MAVİ MELEKLER ANTALYA FİNALLERİNDE İLK MAÇINA ÇIKACAK

.

ANTALYA Voleybol İl Temsilciliği Küçük Kızlar Gelişim Ligi Doğu Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, yarın final grubu son 16 müsabakalarında Antalya Elit Akdeniz Spor Kulübü ile karşılaşacak. 


1922 Gazipaşa Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, Antalya Voleybol İl Temsilciliği Küçük Kızlar Gelişim Ligi Doğu Grubu’nu şampiyon olarak tamamladı. 8 maçta 7 galibiyet 1 yenilgi alan ve topladığı 15 puanla normal sezonu birinci sırada bitiren kızlarımız, final grubu son 16 müsabakalarında ilçemizi temsil edecek. Temsilcimiz, son 16 müsabakalarının ilk maçında Elit Akdeniz Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak mücadele yarın saat 15.00’te başlayacak. 


“ANTALYA ŞAMPİYONLUĞUNA BİR ADIM DAHA YAKLAŞMAK İSTİYORUZ”
Kulüp Antrenörleri Rauf Özdemir, Hayriye Yılmaz ve Merve Yeşildağ; “Bu maç bizim için çok önemli. Gazipaşa’da ilklerin öncüsü olan kızlarımız ile bu maçı da kazanarak Antalya şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Çok çalıştık ve artık hazırız. Hazırlık döneminde her zaman yanımızda olan velilerimize, sponsorlarımıza, kulüp başkanımıza ve Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Sayın Yusuf Ateş’e çok teşekkür ediyoruz” İfadelerini kullandılar. 


MÜDÜR ATEŞ BAŞARI DİLEDİ
Gençlik Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, çıkacakları maçta 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı’na başarı dileyerek; “Mavi meleklerimiz olarak andığımız 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, Doğu Ligini şampiyon olarak tamamlayarak bizleri gururlandırmıştı. Şimdi ise önümüzde çok önemli bir maç var. Kızlarımızın yarın Elit Akdeniz Spor Kulübü ile oynayacakları maçta başarılı olacaklarına inanıyoruz ve destekliyoruz. Bu maç Antalya şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşmak adına bizim için çok önemli. Yarınki maçta ter dökecek olan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Kız Voleybol Takımımıza canı gönülden başarılar diliyorum” dedi. >Aysel YILDIZ