"MAVİ MELEKLER" ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

GEÇTİĞİMİZ günlerde Antalya Voleybol Gelişim Ligi Doğu Gurubu’nda lider olan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Takımı, Manavgat deplasmanından da 2-0’lık galibiyetle dönerek liderliğini sürdürdü.

SPOR 27.02.2024 10:02:00 0

Antalya Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen müsabakada 1922 Gazipaşa Spor Küçük Kız Voleybol Takımı, 60.Yıl Spor Kulübü B takımı ile yaptığı maçı 2-1 kazanarak Antalya Voleybol Gelişim Ligi Doğu Gurubu’nda liderlik koltuğunun yeni sahibi olmuş ve 9 takım arasından birinci olmuştu. Mavi Melekler liderliğini bu hafta da sürdürdü. Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu’nda oynanan müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılan 1922 Gazipaşa Spor Kulübü Voleybol Takımı, şampiyonluk yolunda ilerliyor.


KUTLAMA MAÇINA DAVET 
3 Mart Pazar günü Gazipaşa Gazi Spor Salonu’nda Net Spor Kulübünü ile karşılaşacak olan Mavi Melekler, bu maçı da kazanması halinde Lig Şampiyonluğunu ilan edecek. Saat 13.00’de başlayacak karşılaşma tüm ilçe halkını davet eden Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Bu hafta da Net Spor Kulübü maçını kazanarak Gazipaşa tarihinde bir ilke imza atmak istiyoruz. Bunun için Gazipaşa’nın bu başarılı kızlarına sahip çıkmalarını ve maç günü tribünleri doldurmalarını istiyoruz.” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: " MELEKLER" ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR