MATİNE’NİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin tedavisine destek olmak amacıyla 20 Haziran Salı günü Gazipaşa’da düzenlenen Kadınlar Matinesinde sahne alacak Rumeli Orhan & Kemal konserinin biletleri satışa sunuldu.

GÜNDEM 8.06.2023 17:21:00 0
MATİNE’NİN BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 17 aylık bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya bebeğin bağış kampanyası büyüyerek devam ediyor. Bu kapsamda 20 Haziran Salı günü Gazipaşa’da Kadınlar Matinesi düzenlenecek. Matinede Roman müziklerinin sevilen isimleri Rumeli Orhan ve Kamal kardeşler sahne alacak. Gazipaşa Esnaf Kefalet Kooperatif Toplantı ve Düğün Salonu’nda saat 19.00’da düzenlenecek “Kadınlar Matinesi” programına giriş biletleri 500 TL’den satışa çıktı. 

CILIZ: DESTEK İÇİN BEKLİYORUZ

Arya Bebeğin koruyucu ailesi Melek Cılız, Arya için düzenlenen konser ile ilgili “ Yemek ve çeşitli ikramlarında yapılacağı matineden elde edilecek gelirin tamamı SMA Tip 1 hastası Arya bebeğimizin bağış hesabına aktarılacak. Biletlerimiz bugün itibariyle satışa çıktı. Bilet almak isteyenler CLZ Construction, Nizamoğlu Pastanesi ve Sarar Mağazası’ndan temin edebilir. Tüm ilçe halkımızı Rumeli Orhan & Kemal konserine Arya bebeğimize destek için bekliyoruz.” dedi.> Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: MATİNE’ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI