MASA VE SANDALYE KİRALAMA DERDİNE SON

.

GÜNDEM 4.03.2024 11:23:00 0
MASA VE SANDALYE KİRALAMA DERDİNE SON

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, mahallesinde ikamet eden vatandaşların düğün ve mevlit organizasyonları için ücretsiz masa ve sandalye temin edileceğini ifade ederek, “ Hedefimiz bin sandalye ve 150 masa. Amacımız aynı güne denk gelen özel günlerde iki ailemizin birden ihtiyacını giderebilmek” dedi.


31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi muhtarlıklar için yarışan adaylar arasında proje yarışları sürüyor. Gazipaşa’nın İstiklal Mahallesi’nde Muhtar Adayı Rıfat Torun, mahallesinde ikamet eden vatandaşların düğün ve mevlit organizasyonları için kendi imkanlarıyla ücretsiz masa ve sandalye temin edeceğini ifade etti.
 

“HEDEFİMİZ BİN MASA,150 SANDALYE “
Özellikle yaz döneminde yoğun bir şekilde düğün ve mevlit organizasyonlarının düzenlendiğini, bu anlamda da vatandaşların konuklar için ücreti karşılığında masa ve sandalye kiralamak durumunda kaldığını dile getiren Torun, “Sorunları bildiğimiz gibi, çözümleri de biliyoruz. Bu anlamda da mahallemizde sıklıkla tertiplenen düğün ve mevlit organizasyonları için vatandaşlarımızın masraf ettiğini, çoğu vatandaşımızın ise bu konuda zorlandığına şahit oldum. Ne yapabiliriz diye düşünürken muhtarlık olarak yeterli miktarda masa ve sandalyeyi temin ederek vatandaşlarımızın bu organizasyonları için ücretsiz verebileceğimize kanaat getirdik. En çok şikayet aldığımız konuların başında gelen masa ve sandalye sorununu en kısa sürede çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz bin sandalye ve 150 masa. Amacımız aynı güne denk gelen özel günlerde iki ailemizin birden ihtiyacını giderebilmek. Bu ilçenin en büyük mahallelerinden olan İstiklal’e ne yakışıyorsa onu yapacağız” dedi. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27