MANSUR BAŞKAN, YILMAZ'A DESTEK İSTEDİ

MANSUR BAŞKAN, YILMAZ

.

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz için destek mesajı gönderdi. Başkan Yılmaz’a, projelerinde destek sözü veren Başkan Yavaş, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yanında ben de Gazipaşa’nın yanında olacağım. Ve başkanımın projelerine destek olacağım” dedi.


31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’ni yeniden kazanmak için sahada hummalı bir çalışma yürüten Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan destek mesajı geldi. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile bugüne kadar çok başarılı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mesajında şunları söyledi: “Ankara’dan Gazipaşa’ya selam ve sevgilerimi sunuyorum. İnşallah Mehmet Ali Başkanım seçildiğinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yanında ben de Gazipaşa’nın yanında olacağım. Ve başkanımın projelerine destek olacağım. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.


DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM
Başkan Mehmet Ali Yılmaz, Yavaş’ın mesajıyla ilgili  “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Gazipaşa’mıza selamlarını iletti. Kendisini 1 Nisan’dan sonra güzel şehrimiz Gazipaşa’mıza bekliyoruz. Desteğiniz için teşekkürler başkanım” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK



Anahtar Kelimeler: MANSUR BAŞKAN YILMAZ' DESTEK İSTEDİ