Tarih: 23.07.2022 01:09

MANŞET’E ÖNEMLİ ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek ve Aydın Özer, CHP Antalya eski İl Başkanı Ahmet Kumbul’la birlikte Manşet Gazetesi’ni ziyaret etti. CHP’li vekiller Zeybek ve Özer ile Kumbul’u, Manşet Gazetesi ortakları Selçuk Öztürk ve Geylani Topaloğlu karşıladı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren ziyarette Gazipaşa gündemi ve siyaseti konuşuldu. CHP’nin ülke genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Antalya Milletvekilleri Aydın Özer ve Rafet Zeybek, parti çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü, halktan geri dönüşlerin mutluluk verici olduğunu dile getirdiler.

“HALKTAN GÜZEL GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ”

Halktan gelen olumlu tepkilerin kendilerine güç verdiğini söyleyen CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, “Bu da bizi daha çok çalışmamız için motive ediyor. Özellikle son aylarda yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Gittiğimiz, ziyaret ettiğimiz her yerde halktan güzel geri dönüşler alıyoruz. Halkımızın bize karşı tepkisi olumsuz olsaydı bu şekilde motive çalışamazdık. Vatandaşlarımızın bize karşı göstermiş olduğu ilgi bizleri daha çok çalışmaya sevk ediyor” dedi.

Gazipaşa gündeminin değerlendirildiği ziyarette, Antalya ve Gazipaşa siyaseti de konuşuldu. Yapılan ziyaretin ardından, Topaloğlu ve Öztürk, CHP Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek ve Aydın Özer, CHP eski İl Başkanı Ahmet Kumbul’la birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

MANŞET’TEN TEŞEKKÜR

Yapılan ziyaretle ilgili Manşet Gazetesi’nden yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek ve Aydın Özer, CHP Antalya eski İl Başkanı Ahmet Kumbul’la birlikte gazetemizi ziyaret etti. Milletvekillerimiz ve Ahmet Başkanımızla gündemi değerlendirip, Antalya ve Gazipaşa siyaseti hakkında konuştuk. Nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ederiz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —