MANGO BEACH'E GÖRKEMLİ AÇILIŞ

GAZİPAŞA’NIN Koru Sahili’nde Yener Çağlayan’ın sahipliğinde hizmet veren Mango Beach isimli işletmeye görkemli bir açılış organizasyonu düzenlendi.

GÜNDEM 14.06.2024 10:12:00 0
MANGO BEACH

Gazipaşa’nın Koru Mahallesi Koru Sahili’nde bir süredir hizmet veren Mango Beach’e açılış organizasyonu düzenlendi. Çarşamba günü saat 20.00’de yapılan açılışa, işletme sahibi Yener Çağlayan’ın ailesi ve yakınları, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yardımcıları, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, MHP İlçe Başkanı İbrahim Tan, CHP Kadın Kolları Başkanı Saniye Güven, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, kamu-kurum amirleri meclis üyeleri, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta, davetlilerle yakından ilgilenen Çağlayan davetlilerin tebriklerini kabul etti. İş yerinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletmeyi gezen davetlilere müzik eşliğinde çeşitli ikramlar yapıldı.


Beach, cafe ve restoranın yanında kır düğün bahçesi olarak da hizmet veren işletmeyi, ilçenin yeni eğlence merkezi yapmayı hedeflediklerini dile getiren Mango Beach sahibi Yener Çağlayan, “Bir süredir ilçe halkına hizmet veren işletmemizin açılış organizasyonunu gerçekleştirdik. İşletmemiz Cafe ve restoranın yanında kır düğün bahçesi olarak da hizmet verecek. Mango Beach zengin yemek menüsü, çeşitli içecekler ve kahvaltı menüsüyle ilçe halkının hizmetinde. Amacımız, işletmemizi ilçenin yeni eğlence merkezi yapmak. Bu kapsamda, 29 Haziran’da Mango Beach’te Havva Öğüt konseri düzenliyoruz. Müzik dolu bir gecede unutulmaz anlar yaşamak isteyen müşterilerimizi Mango Beach’e bekliyoruz. Rezervasyon için 0552 151 66 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca açılışımıza katılıp, bizleri onurlandıran bütün davetlilerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: MANGO BEACH' GÖRKEMLİ AÇILIŞ