Tarih: 27.12.2023 10:34

"MAHREMİYET EĞİTİMİ" VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen ulusal ve il yürütme komisyonu tarafından belirlenen yerel hedefler doğrultusunda öğrenci ve velilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla MEB’de görevli Psikolojik Danışman Özkan Uçak tarafından eğitimler verildi. Proje ile merkez ilçede ve merkez ilçeye bağlı köy ve mahallelerindeki rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan ilkokul ve ortaokul ve lise öğrencilerine ve velilere yönelik yüz yüze ve her sınıf için ayrı olacak şekilde seminerler düzenlendi.


REHBER ÖĞRETMENİ OLMAYAN OKULLAR TERCİH EDİLDİ
Rehber öğretmeni olmayan merkeze uzak Muzkent İlkokulu’nda velilere yönelik Psikolojik Danışmanı Özkan Uçak tarafından ‘Mahremiyet Eğitimi’ verilirken Yakacık Mehmet Galadran Ortaokulu’nda öğrencilere yönelik ise ‘Mahremiyet Eğitimi’, ‘Sınır Koyma’, Ergenlik Dönemi Özellikleri’ ve ‘Akran Zorbalığı’ eğitimleri verildi. 


Gönüllük esasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde rehber öğretmeni olmayan okulların ihtiyaçlarına yönelik yapılan çalışmaların ve eğitimlerin devam edeceği belirtildi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —