MAHALLELİDEN TORUN'A YOĞUN İLGİ

.

GÜNDEM 31.01.2024 10:50:00 0
MAHALLELİDEN TORUN

İSTİKLAL Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun, seçim çalışmaları kapsamında mahallesindeki haneleri ziyaret ediyor. Seçmenle iç içe olan Torun; “Kapısını çalmadığım kimse kalmayacak, herkesin dert ortağı olarak dertlerine deva olacağım” dedi.


31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde, İstiklal Mahallesi’ne muhtar adayı olan Rıfat Torun, hem mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemek hem de çözüm üretmek için mahallesinde bulunan haneleri tek tek ziyaret ediyor. Bu vesileyle mahalle sakinlerinin sesine kulak veren Torun, seçmenlerinin taleplerini not alıyor. Ziyaretlerinde mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Muhtar Adayı Torun, mahalleli tarafından güçlü bir muhtar adayı olarak görülüyor. Mahallesinde bulunan herkese aynı samimiyet ve içtenlikle yaklaşmaya özen gösteren Torun, mahallesinde bulunan her vatandaşın kapısını çalarak hem desteklerini almayı hem de dertlerine deva olmak için mücadele edeceğini dile getirdi. 


“KURUMLARLA UYUM İÇİNDE OLARAK SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Yürüttüğü faaliyetler hakkında konuşan İstiklal Mahallesi Muhtar Adayı Rıfat Torun; “Mahalleme hizmet için çıktığım bu yolda mahallemizde bulunan her vatandaşımızın kapısını çalarak dertlerine ortak olmak ve çözüm üretmek için ev ziyaretlerine devam ediyorum. Sadece evlere gidip mahallelimizin dertlerini dinleyip çözüm bulacağım demekle kalmayıp onların huzuru ve güvenliği için elimden gelenin en iyisi için çabalayacağım. Gücümün yettiği yere kadar hangi sorunla hangi kurum ilgileniyorsa o kurumla istişare ve uyum içinde olarak sorunları çözeceğiz. Mahallelimin huzuru ve güvenliği benim de ilk önceliğim olacak her zaman.  Beni destekleyen ve arkamda duran herkese teşekkür ederim” İfadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27