LİGİN EN ÖNEMLİ MAÇI

YENİ sezon ve yeni yıla şampiyonluk parolası ile giren Gazipaşa Belediyespor, ligin en önemli maçına çıkacak. Mavi beyazlı ekip, pazar günü kendi seyircisi önünde lider Kırmızı Beyaz Spor Kulübü ile karşılaşacak.

SPOR 4.01.2024 10:23:00 0
LİGİN EN ÖNEMLİ MAÇI

Antalya 1. Amatör Küme Doğu Grup’ta mücadele eden Gazipaşa Belediyespor, lig lideri Kırmızı Beyaz Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 7 Ekim Pazar günü Gazipaşa Şehir Stadı’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Yeni sezon ve yeni yıla şampiyonluk parolası ile giren Gazipaşa Belediyespor, alacağı 3 puanla şampiyonluk iddiasını sürdürecek. Kaybedilecek puan ya da puanlar ise, rakibiyle arasındaki puan farkının açılmasına neden olacak. Bu yönüyle ligin en önemli maçına hazırlanan mavi beyazlı temsilcimiz, seyircisinin de desteğini arkasına alarak maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. 


HEDEF 3 PUAN
Gazipaşa Belediyespor Teknik direktörü Levent Sayın, 7 Ekim Pazar günü Kırmızı Beyaz Spor Kulübü ile önemli bir maça çıkacaklarını belirtti. Maçın önemini “Şampiyonluk maçı” diyerek değerlendiren Sayın, “Biz her maça final maçı gözüyle bakarak hazırlanıyoruz. Ancak hem bizim hem de rakibimizin bulunduğu konum bu maçın önemimi arttırıyor. Rakibimiz maç eksiği ile 3 puan önümüzde bulunuyor. Lig sonu şampiyonluğa ulaşmamız için bu maçı kazanarak 3 puanı almak istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız maç tüm halkımızı davet ediyoruz. Böylesi bir maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: LİGİN ÖNEMLİ