LİGİN EN İYİ TAKIMI

LİGİN EN İYİ TAKIMI

2023-2024 Futbol Sezonu Doğu Grubu U-15 kategorisinde mücadele eden 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, üst üste 2 yıl namağlup şampiyon oldu ve ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımı unvanlarını kazandı.

2023-2024 Futbol Sezonu Doğu Grubunda U-15 kategorisinde mücadele eden ilçedeki temsilcimiz 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, üst üste 2 yıl namağlup şampiyon olarak sezonu tamamladı. Her iki sezonda da ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım ünvanlarını alan takımın başarılı oyuncusu Barış Ege Yaman ise 26 golle 2 sezon üst üste gol kralı oldu. 1922 Gazipaşa Spor Kulübü, 28 Nisan Pazar günü Antalya’da yapılacak play-off müsabakalarında da Gazipaşa’yı temsilen boy gösterecek.
 

“1922 GAZİPAŞA SPOR KULÜBÜ, İLKLERİN TAKIMI”
Play-off’ta takıma başarılar dileyen Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Gazipaşa’da ilklerin takımı olarak bilinen 1922 U-15 takımımız gururlandırmaya devam ediyor. Başta gol kralı Barış Ege Yaman olmak üzere birçok futbolcumuz profesyonel takımlar tarafından takip ediliyor. Bu başarıda emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere, sporcularımıza, antrenörlerimiz Sami Ünlü ve Fatih Yılmaz’a, Kulüp Başkanımız İsa Şahiner’e, yöneticimiz Mehmet Alkan’a ve sponsorumuz Özel 7 Bilim Koleji Müdürü Salman Tuşgül’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: LİGİN TAKIMI