LİDERİN HEDEFİ 3 PUAN

.

SPOR 14.10.2023 17:47:00 0
LİDERİN HEDEFİ 3 PUAN

LİGDE oynadığı son 4 maçı kazanan ve namaglup yoluna devam eden lider Gazipaşaspor, yarın Antalya deplasmanında Kırmızı Beyaz Spor Kulübü ile karşılaşacak. Paşalar, maç eksiğiyle 3’üncü sırada bulunan rakibi karşısında 3 puanı hedefliyor. 

Antalya 1. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele eden Gazipaşaspor, ligin 6’ncı haftasında Antalya deplasmanında Kırmızı Beyaz Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Paşalar’ın mutlak üç puan hedefiyle sahaya çıkacağı maç, pazar günü saat 15.30’da Zeytinköy 1 NoluSaha’da oynanacak. Ligde oynadığı son 4 maçı kazanan ve namaglup yoluna devam eden mavi-beyazlı ekip, Kırmızı Beyaz Spor Kulübü karşısında 3 puanı hedefliyor. Geride kalan maçlarda 1 beraberlik, 4 galibiyet alan Gazipaşaspor, topladığı 13 puanla ligde 1’inci sırada bulunuyor. Paşalar, Kırmızı Beyaz Spor Kulübü maçı hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak. 

 

HEDEF GALİBİYET

Antalya deplasmanına 3 puan hedefiyle gideceklerini dile getiren Gazipaşaspor Teknik Direktörü Levent Sayın, “Her zaman dediğim gibi; biz şampiyon olmak istiyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için tüm rakiplerimizden daha iyi olmak zorundayız. Onun için her maçı ayrı ayrı önemsiyor ve ona göre çalışıyoruz. Deplasmanına 3 puan hedefiyle gideceğiz. İyi bir mücadele ortaya koyup, sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Maça gitme durumu olan taraftarlarımızı ve Antalya’da ikamet eden Gazipaşalı hemşehrilerimizi maçımıza bekliyoruz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: LİDERİN HEDEFİ