Tarih: 29.07.2023 13:50

LGS’DE 2’NCİYİZ

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül başkanlığında 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının değerlendirilmesi ve 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı çalışmalarının planlanması amacıyla oluşturulan komisyon ile toplantı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan toplantıya ilçedeki okul müdürleri de katıldı. Toplantıda Komisyon Başkanı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül değerlendirmelerde bulunurken, yeni öğretim yılında akademik, sosyal ve kültürel alanlarda başarıların arttırılması amacıyla yapılacak olan çalışmaların da planlaması yapıldı.

 

Ayrıca spor faaliyetleri, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinliklerle projeler, çalıştay ve şenlikler, ders dışı eğitim çalışmaları, yarışmalar, özel eğitim faaliyetleri, bağımlılıkla mücadele çalışmaları, devamsızlığın azaltılmasına yönelik çalışmalar, yaygın eğitim faaliyetleri, personel ve hizmet içi eğitim ihtiyaçları, yabancı uyruklu öğrenciler, denetim ve rehberlik çalışmaları, yatırımlar başta olmak üzere eğitim öğretime dair birçok konuda bilgi ve paylaşımlarda bulunuldu.

 

“BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTIK”

2022-2023 eğitim öğretim yılının ilçemizde verimli ve nitelikli bir şekilde tamamlandığına dikkat çeken Gül, şöyle devam etti: “ Bu yıl Liselere Giriş Sınavında(LGS) ilçemiz büyük bir başarıya imza attı. Gazipaşa İl genelinde 19 ilçe arasından 2’nci oldu. LGS’ye giren 600 öğrencimizden 65’i Fen Liselerine yerleşti. İlçemizin başarısında emeği ve katkısı bulunan tüm yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve diğer paydaş/yardımcı kurumlara komisyon nezdinde teşekkür ederim” dedi. >Vildan RENDE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —